La meitat de l’allotjament de Castell-Platja d’Aro obert durant la Setmana Santa

El passat cap de setmana passat més de 61.000 persones van apropar-se a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró aprofitant el desconfinament de les bombolles de convivència i la reobertura de tot el comerç el cap de setmana

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona pronostica que des d’aquest cap de setmana i fins al Dilluns de Pasqua, l’ocupació hotelera a la Costa Brava Centre se situarà entre el 70 i el 80% d’ocupació, amb un pic d’afluència de visitants entre el Dijous Sant i el dilluns, 5 d’abril. A la Costa Brava sud el panorama és molt incert perquè tenen una forta dependència del turisme d’altres països i a la Costa Brava Nord s’espera una ocupació d’entre el 60 i el 70%.

El client serà de proximitat, majoritàriament de Barcelona ciutat i de les seves rodalies.

La Federació també preveu que un 60% dels hotels de la Costa Brava Centre estaran oberts. En el cas de Castell-Platja d’Aro, pràcticament la meitat de l’oferta d’allotjament, que està formada per una trentena d’establiments entre Platja d’Aro i S’Agaró, durant la Setmana Santa, estarà oberta. La resta, obrirà a finals d’abril o durant el mes de maig, llevat de casos puntuals que ho faran una mica més tard.

Pel que fa als establiments de restauració, a tota la província de Girona es preveu que durant la Setmana Santa obri el 90%.

El sector de l’hostaleria gironina insisteix en la necessitat d’ampliar l’aforament interior dels restaurants fins al 50%, l’obertura de restaurants per servir sopars i retardar una hora el toc de queda, permetre que les persones d’altres països puguin viatjar a Catalunya amb un certificat de vacunació sense haver d’esperar l’elaboració d’un passaport de vacunes europeu o que la Generalitat de Catalunya dicti, de forma immediata, mesures estables, clares i concises de cara a la temporada d’estiu.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.