Els Mossos d’Esquadra detenen dos homes per un robatori amb força a Castell d’Aro

Tots els objectes sostrets ascendien a més de 15.000 euros

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir divendres passat, a Castell d’Aro, dos homes de 39 i 40 anys, veïns de Sant Feliu de Guíxols, com a presumptes autors d’un robatori amb força a interior de domicili.

Al capvespre, i gràcies a la col·laboració ciutadana, diverses patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria ganxona es van desplaçar fins a una casa de segona residència del carrer Industrials, alertats per la presència d’unes persones que haurien saltat la tanca perimetral i estarien dins el jardí de la finca.

Fins a la casa s’hi van apropar indicatius de seguretat ciutadana, uniformats i de paisà, que van localitzar dos homes que caminaven davant la finca i que els van donar versions contradictòries. Els agents els van identificar i escorcollar, localitzant-los uns guants de treball, un tornavís i una clau anglesa.

Tot seguit, els agents van constatar que diversos accessos a la casa estaven forçats. Hi havia danys als finestrals i finestres del jardí, a la porta de la cuina i, a més, una de les persianes estava aixecada amb cadires per tal de facilitar-hi l’accés.

De l’interior havien sostret multitud d’objectes i parament de la llar, bicicletes, ordinadors, eines de jardineria, roba, televisors, escultures, cadires i electrodomèstics. A més, la casa també presentava un saqueig important d’objectes de la cuina, dels banys i dels cablejats. Tots els objectes sostrets ascendien a més de 15.000 euros.

Els detinguts, a qui els consten antecedents van passar dissabte passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Sant Feliu de Guíxols, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.