XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt

El millor Pitch and Putt d’Europa es podrà veure a finals de març i a principis d’abril a Platja d’Aro

El 26, 27 i 28 de març i 10 i 11 d’abril es jugarà al Pitch & Putt Platja d’Aro el XIV Open Internacional Catalunya de Pitch & Putt. S’espera la presència de jugadors de diferents associacions i federacions de la Federació Internacional de Pitch and Putt Asociation a més d’un nombrós grup de jugadors de la FCPP.

En les edicions anteriors els guanyadors van ser Marçal Moré amb 3 títols en el 2008 a HCP1, 2011 a Mas Pagès i 2012 a Papalús de Lloret de Mar. L’irlandès Liam O’Donovan amb 2 títols en el 2013 a l’Ampolla i en el 2015 a Lleida. Amb 1 títol, l’irlandès William Buckley en el 2004 a Teià, Joan Poch en el 2009 a Lleida, Marc Garcia en el 2010 a Sant Cebrià, Jordi Saborit en el 2014 a Teià, Dani Giménez en el 2016 a Roc 3, Enric Sanz en el 2017 a Sant Cebrià, l’irlandès Tommy Hanley en el 2018 a Vallromanes i Amador Rodríguez el 2019 a Portal del Roc. 

Format

S’ha adaptat el format de competició d’altres anys perquè la competició sigui compatible amb les normes COVID de l’any 2021 i el protocol de Pitch and Putt publicat per la FCPP.

Aquest any 2021 s’eliminarà una de les voltes de la competició per evitar la coincidència d’un alt nombre de jugadors en el camp el dia que habitualment es jugaven dues voltes en un mateix dia, així cap jugador realitzarà en tota la competició més d’una volta al dia i per tant també s’elimina el dinar conjunt dels jugadors.

Es jugarà una FASE I a 18 forats strokeplay EPPA el primer cap de setmana on s’establirà el tall per jugar la FASE II i II el segon cap de setmana a 36 forats strokeplay EPPA juntament amb les places reservades que l’organització pugui definir amb anterioritat a l’inici de la FASE I.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.