Novetats discogràfiques setmana del 8 de març

Aquest dilluns hem rebut 62 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM.

Caïm Riba neix a Formentera a la dècada dels 70 en un marc cultural molt important. És fill del músic Pau Riba i de Mercè Pastor, i passa la infantesa envoltat d’artistes i bohemis, fet que li fa créixer una inquietud creativa enfocada a la música. Caïm Riba ha aconseguit ser un dels grans compositors i guitarristes del nostre país. Ara estrenem aquest ‘Un dia perfecte’, un petit homenatge a la gent gran, que tant complicat ho té en aquests temps. És el quart senzill del LP ‘Llunes de Plutó’.

Caïm Riba – Un dia Perfecte

Mikel Erentxun i Anni B Sweet uneixen les seves veus en ‘Àngel en Llamas’. És el segon avançament de el nou àlbum del donostiarra en què repassa amb altres artistes els seus 35 anys de carrera.

Mikel Erentxun – & Anni B Sweet – Ángel en llamas

Fa aproximadament una setmana ens arribava la notícia que Dvicio i l’artista català Nil Moliner tornaven junts al panorama musical espanyol de la mà de la nova versió de ‘Epiphany’, un dels temes de l’últim disc de la banda madrilenya.

El passat 5 de març els artistes feien públic l’estrena del videoclip oficial del la cançó a través de les seves xarxes socials. Aquí la tenim.

Dvicio, Nil Moliner – Epiphany

Love of Lesbian i Bunbury sorprenen amb l’estrena de ‘El Sur’, una cançó que et convida a reflexionar sobre el que realment vols. En el videoclip, molt aplaudit, la banda catalana i el de Saragossa se submergeixen en una simbologia religiosa, barrejant imatges dels músics amb el de diferents imatges santes.

Love of Lesbian – El sur ft. Bunbury

Maroon 5 i Megan Thee Stallion s’han unit inesperadament amb el llançament de ‘Beautiful Mistakes’, la seva primera col·laboració. Es tracta d’una cançó en què el grup de Califòrnia i la rapera texana, parlen sobre les relacions tòxiques. Com era d’esperar, ha tingut un èxit aclaparador. Aquí el teniu.

Maroon 5 – Beautiful Mistakes ft. Megan Thee Stallion

Robin Schulz estrena el seu àlbum ‘IIII’ amb l’esperada col·laboració al costat de Felix Jaehn i Alida. Aquests tres artistes ens regalen ‘One More Time’, un tema enganxós i que promet ser un dels temes de la temporada.

Robin Schulz & Felix Jaehn – One More Time feat. Alida

I fins aquí al repàs setmanal al temes més destacats que han arribat avui. La resta els podeu escoltar les 24 hores a la FM de RPA al 102.7 de la FM, o per internet a www.rpa.cat.

Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.