Novetats discogràfiques setmana del 1 de març

65 nous temes ja roden al 102.7 de la FM. Aquí trobaràs els més destacats.

El febrer de 2011 es va publicar el primer disc de cançons de Pol Cruells, Passeu, passeu…, després d’anys de tocar el baix en diverses formacions. Els Amics de les Arts el van convidar a presentar aquell àlbum com a teloner al concert de final de la gira del seu “Bed & Breakfast”, al Palau de la Música.

I per celebrar el desè aniversari d’aquell primer disc, publica el single (i videoclip) Passse, passeu… medley, en què col·laboren Carles Belda, Dani Alegret, Àlex Garriga, Xavier Castanys, Albert Carbonell i Ramon Aragall.

Pol Cruells – Passeu, passeu…

Sony Music acaba de publicar diverses re-masteritzacions de clàssics del pop espanyol dels 60. És el cas dels temes més coneguts de Los Bravos i de Los Brincos. Els vells clàssics de sempre amb so digital. Aquí teniu una mostra amb aquest ‘Mejor’ de Los Brincos.

Los Brincos – Mejor 2021

Ha passat una mica de temps sense nova música de Dimitri Vegas & Like Mike, però per fi tenim el primer llançament musical del duo belga el 2021. El track es diu “Too Much” i és un treball en col·laboració amb el cantant, compositor i raper canadenc Roy Woods, que dóna un estil R & B contemporani al senzill.

Dimitri Vegas & Like Mike, DVBBS & Roy Woods – Too Much

‘La Sonrisa Intacta’ té tots els números per ser un dels temes més destacats en la carrera de Shinova, i això ho deixa clar des del primer segon de videoclip. La destacada guitarra de la banda biscaïna ens obre pas cap a una de les cançons més pop que hagin escrit en la seva trajectòria musical.

SHINOVA – La Sonrisa Intacta

Per fi ha arribat el nou senzill d’Amy Shark, ‘Love Songs Ain’t For Us’, amb la col·laboració de Keith Urban.

Shark ha llançat la cançó a les xarxes socials la setmana passada, revelant que la va escriure l’any passat amb Ed Sheeran. La influència de l’estrella del pop britànic en la balada lenta és evident, així com el subtil urban country que Shark també adopta a la cançó.

Amy Shark – Love Songs Ain’t for Us ft. Keith Urban

I amb aquesta bonica cançó posem punt i final al nostre repàs d’avui. Us esperem d’aquí 7 dies amb més novetats. Cuideu-vos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.