Joves del municipi pinten grafitis en espais de Platja d’Aro i Castell d’Aro

El taller s’emmarca en una iniciativa de l’àrea de Joventut per dinamitzar els joves del municipi

Els joves que participen en la iniciativa avui han pintat el grafiti a la paret del Camp de Futbol de Castell d’Aro i, en les pròximes setmanes, també en faran a l’Skate Parc o el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

L’objectiu és dinamitzar diferents zones del municipi freqüentades pels joves i afavorir la dinamització i la integració dels joves en el marc del teixit social del municipi.

El taller es divideix en tres parts: una sessió de coneixença i reflexió amb els participants, una sessió de treball i de creació d’idees per aconseguir simbolismes i gràfics que els representin i el dia de fer el mural amb una introducció a la tècnica de l’esprai i treball col·laboratiu entre els joves dinamitzat per l’empresa Heal.

La segona acció es portarà a terme, durant la segona quinzena de març, a la zona del Palau d’esports, a la paret on hi ha la taquilla. Aquesta acció s’emmarcarà dins del projecte espai Jove. L’acció pretén sensibilitzar els i les joves que cal cuidar l’espai del Palau d’Esports.

La tercera acció es durà a terme a la zona de l’Skate park a l’abril sempre que s’hagi autoritzat la seva reobertura a causa de les restriccions de la Covid-19. A l’Skate Park el grafiti es pintarà a les grades del recinte.

A cada acció se segueix la mateixa metodologia i els objectius, com dèiem a l’inici, són fomentar la participació activa dels joves en associacions, entitats i/o activitats diverses del municipi; educar en hàbits, valors i conductes positives entre els joves, tot incidint en el seu creixement i desenvolupament personal i la seva socialització i implicació en la societat; fomentar el vincle entre els i les joves; potenciar l’autonomia dels i les joves; aprendre a gestionar l’espai i materials; relacionar-se amb els iguals mostrant actituds de respecte, tolerància i foment del diàleg; fomentar el sentiment de pertinença a Platja d’Aro: dinamitzar espais del municipi amb presència de joves i participar d’una acció comunitària pel municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.