Rècord d’audiència sobre la notícia del Terratrèmol d’aquest cap de setmana

L’interès social per l’efemèride estableix un nou rècord en l’abast informatiu dels mitjans de RPA

Dissabte, poc abans de tres quarts d’una del migdia, Ràdio Platja d’Aro va informar a través de les xarxes socials i de la seva programació en directe de la notícia d’un terratrèmol de més de tres graus que s’havia deixat notar a molts municipis del Baix Empordà i Gironès pocs minuts abans.

A partir d’aquell moment, molts seguidors i seguidores van publicar la seva experiència a les xarxes socials de l’emissora i, amb el pas de les hores, l’interès per la notícia l’ha situat entre les més seguides i comentades a les xarxes socials de RPA, establint un rècord de visualitzacions i comparticions.

Aquest dilluns, el post ha superat les 52.000 visualitzacions, s’acosta a les 400 comparticions i s’han publicat prop de 150 comentaris. Unes dades que estableixen un nou rècord de visualitzacions, comparticions i comentaris en un sol post. Podeu veure el post aquí i teniu més informació sobre el terratrèmol aquí.

Des de Ràdio Platja d’Aro volem agrair-vos una vegada més la vostra confiança en els nostres mitjans que ens ha permès consolidar-los, també, en una referència informativa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.