Comerciants de Castell-Platja d’Aro fan una aixecada de persianes per defensar els interessos del petit comerç

L’acció reivindicativa l’ha convocada l’Associació d’Empresaris

A les onze, diversos comerciants han participat en una aixecada de persianes per mostrar la seva indignació amb les mesures anti-Covid que van entrar en vigor aquest dijous. El president de l’Associació d’Empresaris ha explicat que l’objectiu de la protesta és defensar els interessos del petit comerç.

La normativa actual, que s’allargarà fins al pròxim diumenge, 17 de gener, obliga en els comerços que no es consideren essencials a tancar els caps de setmana. Poden obrir els establiments que venen productes higiènics, centres de veterinària, perruqueries, centres d’estètica, concessionaris d’automòbils i centres de jardineria.

Els empresaris es queixen que l’entrada en vigor del confinament per municipis cada dia, coincidint amb l’inici de la campanya de Rebaixes d’Hivern, i el tancament de tots els comerços que no es consideren essencials durant els primers dos caps de setmana de Rebaixes, com a mínim, és un cop molt dur que encara agreuja més la complicada i precària situació en la qual es troba una part molt important de l’empresariat local que, des de dijous, ha vist com les vendes han caigut dràsticament perquè no hi ha clients, en un període en què acostuma a registrar-se una gran afluència de clients que permet allargar uns dies la campanya comercial de les Festes.

Primer cap de setmana de Rebaixes d’Hivern a Platja d’Aro amb gran part del centre comercial tancat i sense clients

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.