Les Festes sense obres al centre de Platja d’Aro

Des del cap de setmana s’ha recuperat la normalitat en la mobilitat al cor comercial platjarenc

Des del cap de setmana passat, l’Avinguda del Cavall Bernat ja no està en obres en el tram que comprèn el giratori de la Plaça de l’Ajuntament i el carrer Església. La finalització d’aquesta fase del projecte de renovació dels serveis de sanejament ha permès reobrir el pas de vehicles en el tram afectat pels treballs durant el mes de novembre i primera quinzena de desembre.

Jordi Johé Vall-llovera, cap de Servei Responsable de Contractes Girona Nord FFC Aqualia, que té la concessió del servei, ens ha explicat que, a petició de l’Ajuntament, s’ha modificat lleugerament el calendari previst abans de Nadal per no interferir en la campanya nadalenca.

Les terrasses afectades ja van poder recuperar la seva activitat durant el Pont del 6 i 8 de desembre

Els treballs es reiniciaran l’11 de gener a l’Avinguda de Castell d’Aro. L’acabament de totes les obres al cor de Platja d’Aro està previst a les portes de l’estiu 2021. En el calendari d’execució de l’obra de l’any vinent estava prevista una aturada durant la setmana de Carnaval, però tot apunta que no caldrà a causa de l’anul·lació de les activitats més multitudinàries per la pandèmia.

En el pròxim semestre, les obres tornaran a l’Avinguda de Castell d’Aro, però en el tram que encara no s’ha actuat, entre els carrers Migdia i Joan Maragall.

L’Avinguda del Cavall Bernat sense obres i amb el pas de vehicles normalitzat

L’objectiu de tot el projecte és crear un sistema de canalització de gran capacitat que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli i canalitzar totes les aigües plujanes fins a la riera del Cavall Bernat perquè desemboquin al mar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.