Novetats discogràfiques setmana del 30 de novembre

Entrem al darrer més de l’any amb 62 noves incorporacions a la nostre discografia. Aquestes son les més destacades.

Català

Comencem com sempre amb les novetats en català. Gertrudis i Doctor Prats presenten la nova versió de ‘No em dona la gana’. Els de la Garriga tornen a la càrrega i ho fan amb una reedició de la seva cançó No em dona la gana, amb la companyia de Doctor Prats.

Gertrudis feat. Doctor Prats – No Em Dóna la Gana

Miki Nuñez és un cantant català de 24 anys que es va donar a conèixer l’any 2018, quan va formar part de la desena edició d’Operación Triunfo acabant en la sisena posició. Ara ens porta aquest tema des del llarga durada ?Iceberg’. Porta per títol ‘No m’ho Esperava’ i sona així:

Miki Núñez – No M’ho Esperava

També hem rebut el darrer treball d’Aitor Cugat que juntament amb Sergi Esparza presenten ‘L’altra cara de la lluna’. I Nerea Bassart Trio ens fan arribar ‘Perduda a l’aigua’.

Mercat Hispà

Anem per les estrenes en castellà. Beret i el seu primer disc professional, ‘Prisma’.
El cantant sevillà ha presentat el seu últim treball, que compta amb un total de 19 temes i diverses col·laboracions de grans artistes; Melendi, Pablo Alborán, DJ Nano, Sebastián Yatra, Sofía Reyes y Vanesa Martín. Ara ens arriba una re-edició, amb estrena de videoclip del tema ‘Desde Cero’ que ja va ser publicat la tardor de 2019, interpretat amb Melendi.

Beret ft. Melendi – Desde Cero

Love of Lesbian acaben d’estrenar Cosmos (Antisistema Solar), el seu esperat nou single que ja es troba disponible a les principals plataformes digitals.

Cosmos (Antisistema Solar) es tracta del primer avanç de el nou disc de la formació barcelonina, que assumim arribarà en algun punt de 2021. Tal com expliquen a la nota de premsa, la cançó va sorgir en 5 minuts com ‘un torrent emocional’ i amb la ‘necessitat de parlar amb un mateix abans d’aclarir les coses amb segones persones’.

Love of Lesbian – Cosmos (Antisistema Solar)

Internacional

Repassem el més destacat del panorama anglosaxó. A part d’un munt de nadales, interpretades per grans artistes internacionals, i que podreu escoltar a la ràdio a partir de Santa Llúcia (13 de desembre), aquesta setmana destaquen a Roxette, que ens porta directe a la pista de ball amb ‘Piece of Cake’. Aquest senzill és el nou single de el duo suec que es va estrenar mundialment el passat 20 de novembre amb vídeo oficial a la plataforma YouTube. Aquesta cançó serà el senzill promocional del nou CD N ° 3 de la col·lecció Bags Of Trix.

Roxette – Piece Of Cake

I per anar fent boca del Nadal, Annie Lennox ha afegit una pista inèdita al seu àlbum nadalenc ‘A Christmas Cornucòpia’ per commemorar el desè aniversari del llançament de l’àlbum. ‘El Lament de Dido’ (Dido s Lament) és el nom de la famosa ària de l’òpera Dido i Enees composta per Henry Purcell. Us deixem amb una de les delicioses nadales que tenim preparades per d’aquí unes setmanes.

Annie Lennox – Dido’s Lament

I avui ‘Bola Extra’, perquè us deixem amb el músic britànic Sting i el cantant italià Zucchero que s’han unit en un nou duet per a crear ‘September’, un tema nostàlgic que van crear durant aquesta pandèmia amb l’esperança de tornar a la normalitat i que des d’aquest divendres el públic pot sintonitzar a la ràdio, a les principals plataformes de streaming, o comprar-se en botigues digitals.

Sting, Zucchero – September

I fins aquí el repàs setmanal a les principals novetats musicals. Si les voleu escoltar totes, recordeu sintonitzar el 102.7 de la FM. Bona setmana amics i molta prudència!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.