ALUCA 2018

Nou programa Rock&Wine, avui presentant el vi ALUCA 2018 del Celler CASTELLO MURPHY( Rabós d’Empordà) D.O Empordà.

Vi :ALUCA 2018 – 100%  Merlot – 17,00€

Celler: CASTELLO MURPHY( Rabós d’Empordà) D.O Empordà

Cançó: HALLELUJAH- Bon Jovi (Versió de Leonard Cohen)

Una altra setmana que parlem de rock i de vi, no ens aturem, aquesta vegada, hem agafat una versió molt especial del Hallelujah de Leonard Cohen en la veu de Jon Bon Jovi, ell mateix en un concert va dir que li hauria agradat escriure-la amb ell,  ja sabeu que  cada setmana parlem d’un vi, així que tornarem un altre dia amb una cançó d’aquesta banda de rock tan reeixida.

Per una versió magnífica, no quedava un altre que posar un vi també magnífic, així que us presento  l’Aluca 2018, un monovarietal 100% merlot, elegant i encisador pels paladars més exigents i distingits. Un vi artesà, de la nostra estimada D.O Empordà, fet al Celler Castelló Murphy, a Rabós d’Empordà, un d’aquests cellers amb encant, petit i familiar que treballant la vinya de manera ecològica, amb molt d’estima i delicadesa.

Aluca 2018, té un any de criança en bóta de roure francès demi-muit, aquests tonells de 600 litres que donen estabilitat a aquests vins tan personals i tan característics de Castello Murphy, un nom molt internacional per un celler d’arrels empordaneses, que conserva aquella essència del vi artesà amb el pas dels temps, generacions de viticultors que superant les dificultats no han perdut mai la il·lusió, en aquesta història escrita i descrita amb afecte, es troben el Joan, la Juliette i el seu fill, el Gabriel que són els que actualment, cuiden cada detall per oferir-nos vins amb identitat pròpia, caràcter i personalitat.

Del Aluca 2018 solament elaboren 2000 ampolles, és un vi d’un color picota intens, perquè el deixen tres setmanes en maceració amb les pells, per extreure d’ell el màxim de qualitats, amb un nas molt afruitat i golós a fruita negra de bosc (mora), amb aromes de violetes i fum,  amb notes de cafè i xocolata i tocs balsàmics suaus i delicats, l’Aluca 2018 té el taní marcat i una entrada en boca potent, és un vi amb molt bona estructura, amb molt bon equilibri entre acidesa i alcohol, és elegant i té una textura molt sedosa al paladar. Postgust llarg i amb records a fruita vermella i negra molt agradable.

Per acompanyar l’Aluca 2018  jo posaria un entrecot de vaca madurada amb  vegetals a la brasa.

Que vagi de gust!!! Fins a la setmana vinent

Salut i vi

(Recorda beure amb moderació)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.