Fins divendres podeu presentar les felicitacions de Nadal en el tradicional concurs de la Biblioteca

Enguany, els participants en el concurs tenen prioritat per a assegurar-se la participació en el Caga Tió

Aquest divendres, 27 de novembre, s’acaba el termini per participar en el Concurs de Felicitacions de Nadal que convoca la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro des de fa vint anys.

A causa de la pandèmia, en aquesta edició, s’ha modificat el sistema de participació. Les famílies han d’apuntar els nens i nenes a la mateixa biblioteca, que lliura a cada participant un kit de materials per fer la postal a casa. Només es poden fer servir els materials que inclou el kit on hi ha un ampli ventall de papers i cartolines així com adhesius nadalencs. La tècnica és lliure.

Un cop acabada, la postal s’ha de portar a la Biblioteca sense posar-hi cap dada personal per mantenir l’anonimat dels treballs durant la deliberació del jurat. L’equip de la biblioteca s’encarrega de proporcionar un codi identificatiu a cada postal.

Hi ha diverses categories i premis. Poden participar-hi infants a partir de 3 anys. A partir de la categoria juvenil els premis són en metàl·lic. A les categories de fins a 12 anys, els premis són jocs de taula o de treballs manuals. El veredicte es coneixerà el 10 de desembre.

Els participants joves i adults poden utilitzar qualsevol material apte per fer una postal amb la tècnica que considerin més adequada, respectant la mida A5. Cal presentar les obres sota pseudònim i l’autor ha de facilitar en un sobre adjunt tancat amb les seves dades personals (nom, cognom, DNI, adreça, telèfon de contacte i edat) i en la part exterior del sobre ha de constar “20è Concurs de Felicitacions Nadalenques 2020”, el pseudònim i la categoria.

Totes les felicitacions estaran exposades a la Biblioteca del 9 de desembre fins al 22 de gener.

Aquest any, els nens i nenes de 3 a 8 anys que participen en el concurs tenen preferència per assegurar-se la participació en el Caga Tió del 16 de desembre a la mateixa Biblioteca, entre les 15 i les 20 h.

Les places són limitades i el Tió cagarà a una seixantena de criatures. A causa de la situació sanitària, l’activitat es farà a l’aire lliure, en els Jardins de la Biblioteca, per torns i prèvia recollida del tiquet a la Biblioteca. El tiquet s’haurà de presentar obligatòriament el dia del Caga Tió.

Les famílies que no participin en el Concurs de Felicitacions de Nadal, poden passar a recollir-lo a la mateixa Biblioteca a partir del 30 de novembre, fins que s’esgotin els tiquets.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.