Novetats discogràfiques setmana del 26 d’octubre

67 nous temes ja sonen des d’aquest dilluns al 102.7 de la FM
Repassem en aquest article les més destacades.

Català

Comencem com és habitual amb el repàs a les novetats en el mercat català. Tenim nou treball de Cris Juanico. L’artista menorquí publica el seu últim videoclip, ‘Un vol de miloca’.
El tema forma part del seu últim disc, «Salpols», que va sortir a la venda aquest mes d’octubre.

Cris Juanico – Un vol de miloca

Lianallull publiquen nou single i videoclip amb la cançó ‘Incendis’ de la mà de Vicenç Ferreres, Nando Caballero i Montse Benítez.
Un homenatge al spaghetti western i un saxo flipant de Aaron Pérez.

LIANNALLULL – Incendis

Mercat Hispà

Rosana ha estat l’escollida per crear el tema ‘La vida és bonita’, l’himne oficial del “Concert Cadena 100. Por ellas 2020”, que se celebra cada any pel Dia Mundial del Càncer de Mama. Aquesta cançó està dedicat a totes les dones que l’han patit o ho estan patint en aquests moments.

Rosana – La vida es bonita

Fa uns dies, Miki Nuñez i Despistaos van sorprendre als seus fans anunciant una col·laboració. Des de llavors, els seguidors de tots dos artistes s’han mantingut a l’espera fins que per fi, ja podem escoltar ‘Viento Y Vida’, una cançó que ha superat qualsevol expectativa.

Miki Núñez, Despistaos – Viento Y Vida

Per tancar les novetats destacades en castellà, tenim a Veintiuno que llença el seu nou single “Caramelo”, un altre dels temes que formaran part del seu pròxim disc que portarà per títol “Corazonada” i que a poc a poc ens van desgranant.

Internacional

Acabem amb les novetats en anglès. Tenim un nou remix dels Maroon 5. Maroon 5 ha fet una crida a l’estrella de la dança Popcaan per al videoclip del remix del seu senzill ‘Nobody’s Love’.

El senzill original es va llançar al juliol quan la banda Pop va decidir publicar una cançó que dedica a persones que pateixen a tot el món a causa de la pandèmia mundial de coronavirus.

Maroon 5, Popcaan – Nobody’s Love

Ariana Grande ha tornat i ho ha fet amb molt nivell. Després d’una altíssima expectació i d’haver jugat al despistar amb tots els seus fans amb la portada, la jove diva de la música ha presentat ‘Positions’, el primer senzill del que serà el proper àlbum, el que molt probablement coneguem aquest mateix mes sota el mateix nombre.

Ariana Grande – Positions

Altres novetats internacionals destacades de la setmana; Halsey ens presenta ‘I’m not mad’, Robin Schulz el tema ‘Wes alane’ i Sada Baby juntament amb Nicki Minaj ens porten un treball anomenat ‘Whole Lotta Choppas’.

I això és tot per aquesta setmana. Dilluns que ve, més. Feu bondat i cuideu-vos molt! Bona setmana amics!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.