Més d’un miler de persones es manifesten a Girona per demanar que no es tanqui l’hostaleria i la restauració

També han exigit ajudes directes i que no volen més línies de finançament perquè no és la solució per les empreses

La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona i les seves onze associacions locals i/o comarcals, entre les quals hi ha la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, aquest matí, s’han manifestat davant de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Girona, amb la finalitat de demanar ajudes directes pel sector i manifestar el seu desacord respecte al tancament d’establiments de restauració.

La concentració ha reunit més d’un miler de persones entre empresaris i treballadors dels sectors turístic i de l’hostaleria, empreses proveïdores, presidents de la Cambra de Comerç de Girona, PIMEC Girona, PIMEC Comerç i la FOEG, presidents d’associacions de comerciants així com altres autoritats.

El periodista, Jordi Grau, ha llegit el manifest que han elaborat la Federació i els gremis. Podeu llegir-lo aquí.

El turisme i l’hostaleria gironina esperen que la Generalitat de Catalunya escolti les queixes del sector i prengui mesures equitatives per a la contenció de la COVID-19, que no sigui el tancament de l’activitat.

La concentració s’ha dut a terme aplicant mesures de seguretat i protecció.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.