Castell-Platja d’Aro reforça la il·luminació nadalenca i la promoció televisiva per fer front a un Nadal atípic

La instal·lació dels llums ha començat aquesta setmana

Quan falta un mes i mig per l’inici de la campanya de Nadal, ha començat el procés d’instal·lació dels llums de Nadal a Platja d’Aro. Els operaris han començat per l’Avinguda Castell d’Aro i, amb el pas de les setmanes, la decoració lluminosa s’anirà estenent a la resta d’espais dels tres nuclis.

Un Nadal atípic que estarà totalment condicionat per la pandèmia, en el qual algunes activitats no es faran o es duran a terme en un format diferent, i el reforç de la il·luminació nadalenca serà una de les novetats d’enguany.

Hi haurà nova il·luminació en el carrer Dr. Fleming de Platja d’Aro, en el Parc de Sant Ramon de S’Agaró o la Plaça de l’Ajuntament, on s’instal·la el cotxe que se sorteja en la campanya del Gran Sorteig de Nadal, que serà, un any més, una de les activitats estrella de l’agenda de Nadal.

Malgrat que l’Ajuntament continua treballant en la programació nadalenca, algunes activitats ja sabem que no es faran com la Pista de Gel o el Túnel de Llum del carrer Miramar. Si la situació i la normativa ho permet, altres activitats s’adaptaran a formats que permetin garantir el control de l’aforament i la seguretat dels participants com el Mar dels Nens o l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar a la població.

També es reforçarà la promoció del Nadal a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb un espot de televisió.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.