118.460 visitants a La Santa de Santa Cristina d’Aro

El recinte ha obert durant 45 dies ininterromputs i els seus responsables ja comencen a treballar en l’edició 2021

Els responsables de La Santa, que s’ha celebrat per quart any consecutiu en el Santa Cristina d’Aro Horse Club, fan un balanç molt positiu d’una edició condicionada pel context de pandèmia, però que ha assolit una xifra de visitants equiparable a altres edicions. Concretament, 118.460 persones han visitat el recinte de moda, gastronomia, espectacles, artesania i oci, esdevenint un dels grans esdeveniments de l’estiu a l’àmbit estatal.

La situació sanitària ha obligat a adaptar La Santa a la realitat de la Covid-19 amb la implementació d’estrictes protocols d’higiene i seguretat així com una ampliació de l’espai, la creació de terrasses independents i una diversificació de les activitats culturals.

La Santa ha rebut un públic majoritàriament nacional de totes les edats, amb gran presència de famílies, un suport que ha aconseguit compensar la pèrdua de públic estranger respecte a altres edicions. També ha rebut menys públic major de 60 anys però l’afluència de gent més jove ha estat més alta.

Aquesta temporada de La Santa ha ofert més de 400 actuacions musicals amb la presència destacada de Blaumut, Cepeda, Sofia Ellar o Manu Guix, festes temàtiques, tallers, activitats familiars, més de 30 restauradors i 100 parades amb propostes diverses.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “118.460 visitants a La Santa de Santa Cristina d’Aro”

  1. Jo he sigut una de les privilegiades en treballar per primer i espero no sigui ultim any a Santa Market.Super…a part de passarmho be treballant,ha sigut un plaer coneixer tanta gent diversa,sentirte atessa en tot moment,mimada i agust.GRACIES SANTA MARKET i a tot el personal que ho feu posible😘😘

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.