El concurs de captura de síndries obre la Festa Major de Platja d’Aro

Les activitats s’allargaran fins diumenge

L’Ajuntament ha organitzat una vintena d’activitats en els pròxims cinc dies per celebrar la Festa Major 2020. La situació sanitària ha obligat a reduir el nombre d’activitats a la meitat, respecte a l’any passat, i s’aplicaran estrictes protocols per evitar el contagi de la Covid-19.

La segona edició del Concurs de Captura de Síndries a la Platja Gran, a l’altura del Cavall Bernat i l’Avinguda de la Pau, i que organitza l’àrea de Joventut, ha donat el tret de sortida a la programació. Des d’una embarcació, s’han llençat vuitanta síndries a l’aigua i desenes de pescadors de totes les edats s’han llençat a l’aigua per caçar-les. Una part de les síndries tenien premi extra i tothom s’ha pogut quedar amb la seva síndria.

Aquest dimecres, la festa continuarà a la tarda amb l’hora del conte a la Biblioteca Mercè Rodoreda (18 h) i doble sessió de música a la Masia Bas amb Som Reggae i Dj Evelyn (19 h) i l’Orquestra Maribel (23 h).

Cada dia de la Festa Major, hi haurà propostes familiars i actuacions musicals de diversos estils. Dissabte, 15 d’agost, el programa també inclou una Missa Solemne i, el diumenge, 16 d’agost, arribarà una nova edició de FiraFan.

Per accedir a alguns espectacles, a causa de la limitació d’aforament, s’ha de recollir l’entrada gratuïta amb anticipació.

Podeu consultar tota la programació i a quins punts podeu recollir les vostres entrades aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “El concurs de captura de síndries obre la Festa Major de Platja d’Aro”

  1. Captura de sindries i distancia social en plena escalada de covid no es posible,algú no Ho ha pensat be

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.