Novetats discogràfiques setmana del 27 de juliol

70 nous temes han arribat en aquesta darrera setmana de juliol. Grans temes per combatre aquesta calor de canícula.

Català

Iniciem aquest repàs com és habitual amb les novetats en català. Important entrada aquesta setmana amb un dels grups mítics. Aprofitant el contacte virtual dels dies de confinament en Lluís Gavaldà va pensar en que potser seria bona idea fer una versió lúdica i desenfadada de ‘La vida és molt avorrida sense el teu cos’, aprofitant que aquests dies, més que mai, hem enyorat tocar els nostres éssers estimats. I aquest és el resultat del darrer treball dels Pets:

La Vida És Molt Avorrida Sense el Teu Cos (feat. Pavvla, Joan Pau)

Jeroni Vilà és un cantautor i pianista olotí inspirat per derivats de la música pop. A partir d’experiències quotidianes comença a composar cançons fins que l’any 2016 en Pere Jou (Quart Primera) li produeix el seu primer treball On mai s’amaga el sol (Quimera Records), i posteriorment al 2017 Com un encanteri (Quimera Records). Aquest any 2020 presenta el seu nou disc Poemes que mai rimen amb dotze temes que parlen de sentiments, sensacions i d’una actualitat amb mirada optimista. Aquesta és la peça que ens ha arribat avui, ‘Massa Important’.

Mercat hispà

Repassem ara les novetats en castellà de la setmana. La canaria Ana Guerra ha decidit treballar amb el grup Lérica, un dels duos més espectaculars del moment. El resultat que ens presenten és aquet ‘Listo Va’.

Ana Guerra & Lérica – Listo Va

Després d’enamorar-nos fa uns mesos amb Mundo Imperfecto, Sidecars ha tornat amb tota la seva artilleria musical, que no és poca. El 4 de setembre ens arribarà el seu nou disc: ‘Ruido de Fondo’.

Un projecte en el qual comptarem amb tota l’essència de el grup madrileny, com podem escoltar avui a ‘La noche en Calma’, el seu nou avançament.

Sidecars – La noche en calma

Internacional

Grans novetats aquesta setmana en el mercat en anglès. Monstres de la música que ens presenten els seus darrers treballs. Comencem amb Paul MacCartney. Paul ha llençat fa pocs dies l’EP “Beautiful Night” com a part del proper re-llançament del seu aclamat àlbum de 1997, “Flaming Peu”. I aquí presentem un vídeo musical recentment remasteritzat de ‘Beautiful Night’, originalment filmat el 1997 i que forma part d’aquesta recopilació.

Paul McCartney – Beautiful Night

I d’una llegenda a unes altres., perquè els Rolling Stones segueixen treien material inèdit. Acaben de llençar ‘Scarlet’ una cançó inèdita amb la col·laboració de Jimmy Page. El tema ha estat rescatat d’una sessió improvisada de 1975 i formarà part de la reedició de ‘Goats Head Soup’. Així sona: (només per fans de la banda)

The Rolling Stones | Scarlet (Goats Head Soup 2020)

Per acabar, mencionar altres novetats destacades. Maroon 5 tornen amb ‘Nobody’s Love’, Els veterans Deep Purple presenten ‘Nothing at All’, Jason Derulo ens porta ‘Take You Dancing’, i J. Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny i Tainy ens presenten un tema anomenat ‘Un Dia’ (ONE DAY). Amb aquest us deixem fins la setmana que ve! Prudència, distància, mans i mascareta!

J. Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny, Tainy – UN DIA (ONE DAY)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.