Indignació i molta preocupació pel tancament de l’oci nocturn durant 15 dies

L’Ajuntament i l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro han convocat una reunió extraordinària aquest migdia per avaluar la situació

La Generalitat de Catalunya, aquest divendres a la nit, ha ordenat restriccions d’obertura de l’oci nocturn a Catalunya a partir de la pròxima mitjanit i durant 15 dies.

El president de l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d’Aro, Jordi Díaz, diu que “és una vergonya, un drama, un greuge comparatiu, la ruïna absoluta d’un sector important al municipi, molts llocs de treball perduts”.

Per l’entitat es tracta d’una resolució abusiva perquè no hi ha cap criteri tècnic que l’avali i fa aquesta reflexió “el virus discrimina i només es transmet a les discoteques que compleixen normatives estrictes d’higiene més que a les cases? “.

Per Díaz, la mesura no resoldrà el problema del risc de la transmissió de la Covid-19 i fomentarà més botellón i trobades sense control al carrer.

L’associació platjarenca, que també forma part de Fecasarm (Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals) recorda que el sector turístic és cabdal i una de les seves potes fonamentals és l’oci i la suspensió de l’oci nocturn és un desastre per Castell-Platja d’Aro i S’Agaró”.

La resolució del govern català també estableix l’horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo a les 24 h.

Els ajuntaments i l’administració catalana, en l’àmbit de les seves competències, faran les funcions de vigilància, inspecció i control de les mesures establertes. El seu incompliment pot comportar sancions.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.