Primer cap de setmana amb els 35 informadors i informadores a les platges i al carrer

Fan tasques de conscienciació i compliment de les mesures Covid-19

Sota la coordinació de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, des d’aquest divendres al matí, està operatiu l’equip de 35 informadors i informadores que s’encarreguen del control de l’aforament a les platges i cales, compliment de les mesures de seguretat relacionades amb la Covid-19 i la conscienciació social.

Unes 350 persones es van inscriure a la convocatòria de l’Ajuntament per formar part de l’equip d’informadors i informadores. Els 35 informadors i informadores, majors de 16 anys, han superat un procés de selecció amb diverses proves i una entrevista personal. Abans d’iniciar la seva tasca a peu de carrer també han rebut formació.

26 informadors i informadores desenvolupen la seva tasca a les platges i cales del municipi de les deu del matí fins a les cinc de la tarda. Mentre que la resta, 9 persones, fan de les cinc fins a la mitjanit i la seva tasca es concentra a l’àmbit més comercial dels 3 nuclis amb visites a comerços i atenció ciutadana.

Les proves de selecció a Castell d’Aro
Imatge extreta del Twitter de la Policia Local
Imatge extreta del Twitter de la Policia Local

L’equip d’informadors i informadores s’afegeix a l’equip humà habitual d’una cinquantena de persones que treballen en el programa ‘Fem Platja’. Enguany, s’ha ampliat el pressupost del programa en 250.000 euros per fer front a les mesures de la Covid-19. El pressupost global s’apropa al milió d’euros.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.