Platja d’Aro estrena les noves zones de vianants

Les restriccions afecten les avingudes de S’Agaró i Cavall Bernat

Fins al 6 de setembre, de 17 a 7.30 h, el cor comercial de Platja d’Aro presenta una imatge inèdita a l’estiu. Es converteix íntegrament en zona de vianants i terrasses. Una mesura que pretén alliberar d’aglomeracions les voreres i garantir que es pugui mantenir la distància d’1,5 metres entre persones.

La nova zona de vianants es divideix en un parell de trams. Des del giratori de l’Ajuntament fins al giratori del Josep Trueta, a l’Avinguda de S’Agaró. I del giratori de l’Ajuntament fins al giratori dedicat a les Havaneres, a l’Avinguda del Cavall Bernat.

Per impedir la circulació de vehicles en aquests trams durant l’horari establert, cada dia s’instal·laran blocs de formigó o hi haurà presència policial en els accessos a les zones de vianants, entre altres mesures.

L’Ajuntament ha instal·lat plafons informatius en els principals accessos al municipi i al cor comercial per advertir de les restriccions.

Per a substituir les places d’aparcament que es perden amb la mesura, s’han habilitat un parell de nous aparcaments de gran capacitat. Un darrere de l’antic parc d’atraccions Magic Park i l’altre a l’aparcament de l’antiga discoteca Paladium. Dos nous aparcaments que se sumen a l’àmplia oferta de places d’aparcament que ofereix el municipi, destacant l’aparcament de la Masia Bas o l’aparcament de la Plaça d’Europa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “Platja d’Aro estrena les noves zones de vianants”

  1. I els que vivim a l avinguda cavall bernat com entrem i sortim de casa dins aquesta franja horària? Que no és només un dia com el carnestoltes, que ja ens fa anar malament….. però passa ràpid.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.