Comencen els Casals de la màxima diversió i seguretat per la Covid-19

S’han ampliat espais, augmentat el nombre places i contractat més personal per atendre l’alta demanda del servei i garantir els protocols vinculats al Coronavirus

Aquest matí s’ha donat el tret de sortida presencial en els Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro. Aquest dimarts es va organitzar una primera presa de contacte virtual entre l’equip de monitors, monitores i participants per a conèixer-se i començar a familiaritzar-se amb la realitat Covid-19.

Per entrar al Casal s’han de rentar les mans amb gel i prendre la temperatura

Per a la majoria dels participants i les famílies, aquest dimecres, és una jornada molt especial. El divendres 13 de març van tancar les escoles pel Coronavirus i es van suspendre tots els espais de lleure que gestiona l’Ajuntament.

Amb els primers dies del mes de juny, les escoles van reobrir, però bona part de les famílies van preferir no dur-los i esperar-se als Casals d’Estiu per a consolidar el retorn a les rutines educatives, de lleure i pedagògiques de petits i joves. La mainada, en les últimes setmanes, s’ha anat trobant en els parcs infantils o festes d’aniversari, però amb l’entrada en funcionament dels Casals d’Estiu, les famílies recuperen una vida semblant, salvant distàncies, a la que portaven abans de la pandèmia.

Jocs pensats per mantenir les distàncies

Atendre l’alta demanda, una prioritat

Més de 500 criatures s’han apuntat en els Casals 2020. El regidor d’Infància, Joventut i Esports, Pedro Torres, es mostra molt satisfet perquè s’ha aconseguit que tinguin plaça pràcticament totes les famílies empadronades o que treballen a la població que havien sol·licitat el servei.

El casal amb més participants és el Casal d’Estiu amb 360 criatures apuntades. Les places pel Casal Esportiu s’han ampliat i se superen el centenar d’inscripcions. La resta es divideixen entre el Casal Tecnològic i el Casal Jovestiu. També s’han contractat més monitors i monitores que altres anys i s’han ampliat els espais on es desenvolupen les activitats per poder complir les normes de distanciament i d’higiene de la Covid-19.

També s’estrena nova retolació en els mòduls

Ús de mascareta quan no es pugui garantir la distància, entrades i sortides esglaonades, grups molt reduïts o protocols molt estrictes d’higiene i desinfecció són algunes de les mesures que s’han adoptat perquè els més joves gaudeixin d’un estiu de màxima diversió i seguretat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.