Concentració de rebuig a Castell-Platja d’Aro per una agressió de gènere a Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí l’home que va agredir amb sosa càustica una dona i la seva filla a la ciutat aquest dilluns

A les dotze del migdia, convocada per l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, una cinquantena de veïns i veïnes així com les autoritats locals s’han concentrat davant la Casa de la Vila per mostrar el seu rebuig a l’agressió de gènere a una dona i a la seva filla de 5 anys a Sant Feliu de Guíxols aquest dilluns i donar suport a la família.

D’altra banda, aquest matí, Mossos d’Esquadra ha anunciat la detenció de l’agressor.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant  Feliu de Guíxols han detingut a la mateixa ciutat, un home de 45 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a la mateixa població, com a presumpte autor de dos delictes de lesions, maltractament en l’àmbit de la llar i amenaces.

Els fets es remunten al migdia del passat dilluns, quan els mossos van rebre l’avís que una dona i la seva  filla menor  d’edat havien estat agredides per un home a la via pública. Els agents s‘hi van dirigir d’immediat i van comprovar que l’agressor havia ruixat amb algun tipus de producte corrosiu (sosa càustica) a la mare i nena, que van ser traslladades ràpidament a l’Hospital Vall d’Hebron amb cremades de diversa consideració.

Acte seguit, i després de recollir els vestigis del lloc, els mossos van fer les pertinents tasques d’investigació per saber qui podia ser l’autor dels fets i van iniciar la seva recerca. Les indagacions han donat fruits aquest matí quan patrulles dels mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols, l’ha localitzat i l’ha detingut.

Els detingut, que no té antecedents, passarà properament a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.