Ja es poden recollir les entrades gratuïtes per a les Nits de Jazz

A causa de la Covid-19, els concerts es faran al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro per controlar l’aforament i evitar aglomeracions

Les emblemàtiques Nits de Jazz de Platja d’Aro començaran el primer divendres de juliol i inclouran cinc concerts.

La Covid-19 ha comportat diversos canvis en el format habitual de l’esdeveniment que cada estiu se celebra a la Platja Gran.

Aquest estiu, els concerts se celebraran en el Palau d’Esports i Congressos a partir de les onze de la nit. També s’ha reduït la programació. La filosofia del festival es manté intacta: concerts gratuïts, adreçats a tots els públics i amb una aposta per artistes i formacions punteres en el panorama del jazz nacional i internacional.

Les entrades es poden recollir set dies abans de cada concert al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro.

Tal com ha explicat el regidor de Cultura, Josep Amat, a Platja d’Aro estan disponibles de dilluns a divendres de 9 a 21 h. El cap de setmana anterior a cada concert es poden trobar en el Palau d’Esports i el Castell de Benedormiens d’11 a 13 h i de 18 a 21 h.

Calendari de concerts i recollida d’entrades

Les entrades pel primer concert, el pròxim 3 de juliol, a càrrec de The Rhythm Treasures estan a disposició del públic a partir d’avui dissabte, 27 de juny.

El segon concert, el 17 de juliol, anirà a càrrec de Sandra Fern Quintet. Les entrades estaran disponibles a partir del dissabte, 4 de juliol.

El tercer concert, el 31 de juliol, anirà a càrrec de Susana Sheiman Grup. Les entrades estaran disponibles a partir del dissabte, 25 de juliol.

El quart concert, el 7 d’agost, anirà a càrrec de Professor Cunningham & His Old School. Les entrades estaran disponibles a partir del dissabte, 1 d’agost.

El darrer concert, el 21 d’agost, anirà a càrrec de Martí Serra 4tet + Rita Payés. Les entrades estaran disponibles a partir del dissabte, 15 d’agost.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.