La marca Empordà tindrà presència a La Santa

El Consell Comarcal i director de l’esdeveniment han firmat el conveni en el recinte de Santa Cristina d’Aro

El President del Consell Comarcal del Baix Empordà Joan Manel Loureiro, el Vicepresident i Conseller de Turisme i Promoció Econòmica Xavier Dilmé i Julio Rico, director de La Santa, han signat un conveni de col·laboració per la difusió de la marca de territori Empordà.

L’objectiu és fomentar els valors i les singularitats del territori de l’Empordà arreu, aprofitant l’afluència de gent d’aquesta cita estiuenca que l’any passat va batre rècords amb 150.000 visitants. A la pràctica, el Consell Comarcal disposarà d’un estand a La Santa on s’oferirà informació turística del territori, a més de disposar d’un espai per empreses adherides a la marca Empordà.

Julio Rico i Joan Loureiro firmant el conveni

El director de La Santa, Julio Rico, diu que l’objectiu de l’esdeveniment és desmarcar-se de la resta de mercats d’estiu tot esdevenint un reflex de l’entorn donant a conèixer empreses, productors i experiències locals. Per a Rico “el fet de tenir el Consell Comarcal del Baix Empordà com a partner que ens aporta coneixement i operadors del territori és la peça que faltava per acabar de donar un to autòcton a La Santa”.

Una col·laboració que també forma part de l’aposta que fa el Consell Comarcal per realçar els emprenedors i les empreses privades del territori que, tot i el sotrac de la crisi derivada del Covid19, segueixen emprenent projectes a la comarca. Pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Manel Loureiro, és important: “estar al costat d’emprenedors i de les empreses privades en situacions difícils com les que estem vivint, els hem de donar suport perquè amb les seves iniciatives valentes ens ajuden a dinamitzar la comarca”.

El Vicepresident i Conseller de Turisme i Promoció Econòmica, Xavier Dilmé, ha destacat que “de seguida vam accedir a formalitzar aquest conveni, i ens agradaria traslladar-lo a altres empreses i iniciatives. Qualsevol emprenedor o empresa adherit a la marca Empordà que necessiti o vulgui fer una col·laboració amb l’administració estem oberts per parlar-ne”.

La Santa, que se celebra en el Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, tindrà lloc del 17 de juliol al 30 d’agost.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.