La Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro reactiva el servei de préstec amb cites prèvies

Es poden recollir documents disponibles al catàleg Argus i Ubicació Castell-Platja d’Aro però encara no funciona el servei interbibliotecari

El servei de préstec de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, a partir d’avui, torna a funcionar però amb limitacions. És obligatori l’ús de la mascareta i cal seguir les instruccions del personal de la biblioteca.

Durant aquesta fase de reactivació del servei, que s’ha fet coincidir amb l’entrada en vigor de la fase 2 de la desescalada, no es pot accedir a les instal·lacions que, des de l’inici de la pandèmia, han restat tancades al públic. L’equipament ha mantingut operativa l’atenció telefònica i per correu electrònic i ha redirigit la seva activitat a les xarxes socials amb concursos, recomanacions i altres informacions d’interès ciutadà.

Els usuaris i usuàries poden consultar al catàleg Argus els documents que consten com a disponibles a la biblioteca i es poden encarregar a través del telèfon 972825491 o el correu electrònic biblioteca@platjadaro.com. Un cop la biblioteca els té preparats per a la recollida, assigna una hora per anar-los a recollir.

El servei de préstec es presta a l’entrada del centre i s’assignen cites prèvies els dilluns, dimecres i divendres de les 10 a les 13 h i els dimarts i dijous de 16 a 20 h. La biblioteca reserva franges de deu minuts per a cada cita prèvia i es prega als usuaris i usuàries que siguin puntuals per a no coincidir amb la següent cita.

Per a la devolució dels documents prestats no cal cita prèvia i només cal respectar el torn. Un cop feta la devolució els documents es posen en quarantena un parell de setmanes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.