La residència Bellamar no ha tingut cap cas de Covid-19 i rep la qualificació de Residència Verda

Aquesta qualificació permet al centre recuperar les visites de familiars a partir de dilluns sota estrictes mesures de seguretat

La comissió del Departament de Salut que fa un seguiment de l’evolució de la pandèmia als centres socials de caràcter residencial al Baix Empordà, ha qualificat el centre Residència 3a Edat Bellamar de Platja d’Aro amb el segell de Residència Verda perquè no ha registrat cap cas de Coronavirus entre els seus residents des de l’inici de la pandèmia.

La comissió es reuneix setmanalment i està formada per representants del Departament de Salut i de l’àmbit de la salut. Per a determinar el color de les residències o centres, que també pot ser taronja o vermell, la comissió avalua les dades de contagis que envien cada dia els mateixos centres.

Des de la direcció de la residència platjarenca, l’única que hi ha a la població, es mostren molt satisfets amb la consideració que els hi han atorgat.

Aquesta escala de colors també va unida a les fases de desescalada i el pla per garantir un desconfinament segur a les residències de gent gran. Amb el color verd, la residència de Platja d’Aro, a partir de dilluns vinent, quan entrem a la fase 2, ja pot rebre visites de familiars.

Per a dur-les a terme, s’ha establert un estricte protocol que inclou la concertació de la visita prèviament, una durada màxima de la trobada de 30 minuts o el compliment de totes les mesures de seguretat. Els residents poden rebre un parell de visites a la setmana.

Actualment, al centre hi ha 35 residents, principalment de la comarca, i 24 treballadors i treballadores.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “La residència Bellamar no ha tingut cap cas de Covid-19 i rep la qualificació de Residència Verda”

  1. FELICITATS als nostres CO-residents de Platja d’Aro per LA VERDA! Jo visc a la Residencia de la Placeta de Sant Feliu; aquí en tenim 2 la de l’Asil Surís ,i aquesta la del Hospital, com la gent del poble les coneix. Doncs be, nosaltres aquí som 90 residents i tampoc hem tingut CAP contagi, i al Surís Tampoc, aixis és que soposo que ens mereixrm LA VERDA, de sobre. Dilluns entrem també a la Fass 2, I esperem en Candeletes “les Visites dr Familiars. ESPERO que ja ens informaràn de com s”ha de fer i a tuareg. FELICITATS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.