10 nous casos diagnosticats en els últims 5 dies i cap nova morta a centres de SSIBE

Són les dades actualitzades avui per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dimarts, tenen diagnosticats 506 casos de Coronavirus. Sempre parlem de tots els casos que ha diagnosticat SSIBE des de l’inici de la pandèmia.

Respecte a l’última actualització de dades, dijous passat, 14 de maig, cal destacar que la xifra de nous casos diagnosticats torna a créixer (a les dues actualitzacions de la setmana passada la xifra de casos diagnosticats es va estabilitzar en els 496 casos).

D’altra banda, des de la setmana passada no creix el nombre de defuncions. Des de l’inici de la pandèmia s’han registrat 53 morts a causa de la Covid-19 als centres gestionats per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.