Habiliten accessos especials per a practicar esports nàutics a la Platja Gran

El públic en general no pot fer ús d’aquestes instal·lacions perquè l’activitat a les platges està limitada

L’Ajuntament, atenent la petició dels esportistes federats i professionals del municipi, ha habilitat un parell de carrils a la Platja Gran perquè puguin accedir a l’aigua per a practicar esports aquàtics i nàutics, sota les directrius de la fase 0 del Pla de transició a la nova normalitat que només permet practicar-los individualment i respectant els horaris previstos (de 6 a 10 h i de 20 a 23 h).

Un dels accessos està situat a l’altura del Cavall Bernat, a l’extrem nord de la Platja Gran, i el segon s’ha ubicat a l’àmbit de Riuet, a l’extrem sud de la mateixa platja.

També s’ha instal·lat uns plafons informatius en els accessos als carrils on s’adverteix que els carrils només són d’ús exclusiu pels esportistes federats i professionals. Actualment, no es permet el bany a la resta de la població.

Com que des de l’entrada en vigor de la fase 0, es permet practicar esport a qualsevol espai del terme municipal, el consistori també recorda que hi ha diversos itineraris de running. El catàleg inclou una Ruta de les Escultures, l’Itinerari Fenals, Ruta de les Fonts, Ruta Cala Rovira o el Camí de Ronda de S’Agaró.

La Ruta pels Estanys del Ridaura passa, una part, pel parc natural dels Estanys i actualment el parc es troba tancat al públic per raons de seguretat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.