En marxa la distribució de mascaretes entre mainada escolaritzada fins a 1r d’ESO

Els infants, nens i nenes i adolescents de 3 a 12 anys, empadronats i escolaritzats en altres poblacions, podran recollir-la el 5 de maig

Aquest matí, a les nou, ha començat el procés de distribució de les 1.400 mascaretes infantils i gratuïtes que han cosit, de manera solidària i altruista, l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, una trentena de modistes voluntàries del municipi i el Moviment Solidari Calonge Covid 19.

Cada escola i curs escolar té assignat un espai, torn i dia diferent, entre avui o demà.

A cada criatura li correspon un sobre que inclou la mascareta i les instruccions d’ús de la mateixa. També un dibuix per pintar i una carta de l’alcalde adreçada als més petits.

Cada punt de distribució disposa de llistats de control. Les famílies no cal que presentin cap document acreditatiu.

Per a garantir la distància social i evitar l’acumulació de persones en un mateix lloc, s’ha dissenyat un dispositiu especial. Els punts de distribució estan situats a diferents espais municipals com el Palau d’Esports, la Casa Lila, el Centre Cívic Vicenç Bou o la Llar d’Infants a Platja d’Aro.

A Castell d’Aro, els espais són la Sala Polivalent, la Casa Lila i Ca La Rafaela. Els residents a S’Agaró han de desplaçar-se a Ca La Generosa (oficina de Correus).

Si en cas de força major no es pot recollir la mascareta el dia, hora i lloc segons aquestes indicacions, o davant de qualsevol altre dubte o incidència, es prega que no es facin canvis per iniciativa pròpia. Podeu parlar amb el servei municipal d’atenció i informació sobre la Covid-19, de dilluns a diumenge (9-20 h): M 665 500 190 o consultescovid19@platjadaro.com

Només es distribueix una mascareta per infant, amb instruccions d’ús, però no models per als adults. Es recomana a les famílies que tinguin més d’un germà facin una única recollida. Cal rentar-se les mans abans d’utilitzar-la i també després de fer-la servir, rentar-la cada dia després del seu ús a 60 graus, i guardar-la plegada amb cara estampada a l’interior i la blanca a l’exterior.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.