Novetats discogràfiques setmana del 20 d’abril.

Avui hem rebut 69 nous temes, dels que en destacarem uns quants en aquest repàs. T’hi apuntes?

Català

Tenim nou treball dels Buhos. Els de Calafell no s’aturen i aquesta tardor publicarà un nou disc: “El dia de la victòria”. Després d’un any retirats dels escenaris, la banda del Baix Penedès ha anunciat les dates per als dos primers concerts de presentació, el primer a la Sala Riviera de Madrid el 6 de març, i el segon al Sant Jordi Club de Barcelona el 13 de març de 2021. Les entrades es posen a la venda aquest mateix diumenge.

Buhos – A prop dels Déus

També hem rebut avui el més nou de Marc Xalabarder. L’activitat compromesa amb la defensa dels drets i llibertats ha estat una constant en la trajectòria de Glass Onion, grup de música on tocava Marc X.

Després de tocar doncs en diferents concerts, en Marc X. presenta la cançó «Som aquí per fer història». Un tema posicionat a favor de les mobilitzacions pacífiques que han estat una constant en els darrers anys.

Mercat hispà

Les novetats en castellà d’aquesta setmana ens porten el més nou de La Oreja de Van Gogh. El grup basc liderat per Amaia Montero, acaben de publicar fa uns dies ‘Abrazame’ el primer single del seu nou àlbum, i també, el primer enregistrament que trenca un silenci discogràfic de quatre anys, que va ser quan van publicar el seu últim àlbum, ‘El planeta imaginario’.

Aquí teniu aquest ‘Abrazame’.

La Oreja De Van Gogh – Abrazame

Una altre arribada destacada és la de Fangoria en companyia de Marcus Santoro. Un tema anomenat ‘De todo y de nada’. Ja està disponible el segon single de Fangoria, que forma part d’últim disc ‘extrapolaciones y dos respuestas 2001-2019’, però amb una remescla molt diferent que busca sorprendre a l’audiència per donar a conèixer la cançó ‘De todo y nada’.

El remix del tema ha estat realitzat pel DJ australià Marcus Santoro, que ha treballat amb artistes tan importants com Axwell, Armin Van Buuren, Above & Beyond, Martin Garrix o Nicky Romero i ja està disponible a totes les plataformes.

Fangoria – & Marcus Santoro – De todo y de nada

També cal destacar els darrer treballs de Fonsi Nieto & David Ros amb Brais i el tema ‘We are the universe’. Carlos Vives i Manuel Turizo ens porten ‘No te vayas’ i Ana Guerra el senzill ‘Tarde o temprano’.

Internacional

Marxem a repassar el panorama anglosaxó, que és amb diferencia el major productor de música amb diferència. El més nou de Dua Lipa, que no s’atura es diu ‘Boys Will Be Boys’, i la cançó és sobre els problemes socials que té ser una noia. Una cançó amb un missatge molt important i d’empoderament per a les dones que s’uneix als títols ja coneguts que suposaven una reivindicació dels sons ballables dels 80 ja la reivindicació de les ganes de gaudir de la música i de la dansa com Future nostàlgia, Do not start now o Physical.

Dua Lipa – Boys Will Be Boys

James Blunt, el cantant britànic, passa el confinament per l’alerta sanitària en el seu habitatge d’Eivissa. Des d’allà va explicar fa uns dies al programa de televisió ‘Good Morning Britain’ que es troba a l’illa i que des del confinament va llançar una nova cançó titulada ‘The Greatest’ i que tots els beneficis que generi seran donats a l’NHS (Servei Nacional de Salut del Regne Unit). Aqui tenim aquest ‘The Greatest’.

James Blunt – The Greatest

Tanquem la paradeta repassat ràpidament altres entrades a la nostre discografia. Jackson Browne presenta ‘A Little Soon To Say’, Gorillaz amb Peter Hook & Georgia han publicat el senzill ‘Aries’. Pearl Jam tenen nou tema; ‘Retrograde’ i Usher, juntament amb Ludacris i Lil Jon ens porten ‘Sex Beat’. Per acabar, els incombustibles Black Eyed Peas es passen als aires llatins en companyia d’Ozuna i J.Rey Soul. El tema, ‘Mamacita’.

Que tingueu bona setmana amics. Cuidau-vos molt!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.