Espai de Creixement Personal

Perquè Naixem!

Recordem la frase: perquè naixem!!
Doncs, com explicar-ho en poques paraules!

Abans de néixer, som Ànimes, Energies que volen lliures en un Univers ple d’Amor, en un Món on tot és perfecte, tot és Llum!

No, no tinc memòria per recordar el lloc que descric amb èmfasi però, crec que hi ha un abans i un després de la nostra permanència terrenal (quan ens tallen el cordó umbilical, perdem la nostra memòria, perquè l’Ego no visqui només per venjar-se).
Si ens parem a pensar, en tot el que ens passa, no sempre hi ha explicacions demostrables, explicacions matemàtiques o científiques. Tot va més enllà dels nostres ulls i de totes les coses materials que ens envolten.

Tot està en el nostre cor.
Tot és emocions, és energia que es mou dins i fora dels nostres cossos físics.

I, quan trobem tot això, que és el significat de la nostra presència en la Terra, ens trobem a nosaltres mateixos i és quan captem el nostre propòsit de vida i és quan donem sentit a tot i ens deixem FLUIR en l’experiència meravellosa que tot ésser anhela: néixer sota forma humana per gaudir dels plaers de la vida.
Sí, perquè els plaers estan a l’abast de tothom, perquè a l’Univers hi ha ABUNDÀNCIA per a tothom: de salut, de feina, d’amor de diners…

Que és llavors el que ens bloqueja perquè no es compleixin els nostres desitjos!

Primer: abans de néixer, la nostra ànima ja coneix el nostre destí, i ja vam pactar la nostra “data de partida”, tot i que, no sabem “com marxarem”.
És un contracte que vam signar com Ànimes i que, un cop a la Terra, no podem canviar!
Llavors es diu que, si no és el teu pla de vida, res del que vulguis, es manifestarà davant teu perquè en aquesta “parada terrenal”, tens pactat aprendre determinats valors que no has respectat en una altra vida. Per exemple, si sempre has estat un don Joan, sense sentiments, sense amor, sense respecte, sense donar confiança a la persona que t’ha obert el seu cor, el més obvi és que quan experimentis un amor verdader, amb una parella per a tu important, arribarà un dia que s’allunyarà de tu, potser després d’un futur que ha encaixat amb els teus plans.. I perquè! Per fer-te sentir en la teva pell el que vas provocar a un altre ésser. Perquè sentis el patiment causat, a través viure en primera persona aquest dolor (perquè la vida ens el torna a posta!)

Però si, tens el lliure albir de triar quina actitud vols mantenir davant les teves experiències i, atreure el millor per a tu durant el teu camí.

Segon: el que la teva família t’ensenya, el que la societat et transmet, des de la teva sortida de l’úter matern, formaran totes aquelles creences que seran la base de la teva formació emocional que determinaran el teu comportament i la teva manera de relacionar-te amb la vida en general: amb els teus familiars, els amics, els professors, els teus caps, i així dient …
Seran patrons que marcaran, encara que siguin equivocats, la teva manera d expressar-te amb tu mateix i amb els altres.

Les nostres paraules són molt importants:
Vers nosaltres, poden educar la nostra autoestima i fortalesa, o infravalorar- nós davant del món. Doncs això, ve de la forma en què ens parlaven els nostres pares, els nostres mestres, etc..
No sabeu quan és nociu dir a un nen: ets un inútil!, a la vida no arribaràs mai enlloc!! Per culpa teva!! Deixa el got que es pot trencar!!! Baixa!!! Que et pots fer mal!!! O dir-se: Jo no serveixo per això!!!No sóc capaç!! NO aconseguiré…!!!

Quan alguna cosa ha de passar, passa i punt. No hi ha res que puguem parar o canviar del nostre destí. I és per què hem d’aprendre un missatge important de l’Univers!

Per Això naixem: per fer un viatge emocional, on experimentem com fer progressar la nostra ànima, a través experiències visibles però doloroses la majoria de les vegades. (Hem perdut una parella pel simple fet de no saber parlar amb amor o donar-li l’atenció que mereix… i quan ho hem entès! quan l’hem perdut!..O l’oportunitat d’una feina important… Per no estar a l’altura de començar des de zero, treballant la nostra humilitat).

LA VIDA ens fa perdre qualsevol cosa, per aprendre el que hem vingut a viure AQUÍ, i ARA!!!

NAMASTE

🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.