349 diagnosticats, 28 morts i 93 altes

Són les dades actualitzades aquest migdia per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut i residències de la comarca, aquest dijous, tenen diagnosticats 349 casos de Coronavirus (dimarts eren 216) i ja han donat l’alta a 93 pacients de l’hospital.

Respecte a l’anterior actualització hi ha hagut un fort increment en la xifra de casos diagnosticats. Des de SSIB expliquen que “l’increment en relació a les dades presentades anteriorment ve explicat perquè s’han sumat els professionals i pacients que van ser positius abans i ara ja no ho són i que en tenim constància”.

Dades concretes d’aquest dijous, 16 d’abril de 2020

➡️ Pel que fa a pacients ingressats a l’hospital, n’hi ha 22 confirmats i 13 en espera de resultats del test. 8 pacients ingressats a l’hospital han mort en els darrers dies i, des del 13 de març, s’han donat d’alta 93 persones que han pogut marxar cap a casa.

➡️ Hi ha 45 professionals sanitaris confirmats i 5 estan aïllats a casa pendent de rebre el resultat del test.

➡️ Hi ha 46 casos confirmats al centre Palafrugell Gent Gran. En aquest centre ja hi han mort 19 persones.

➡️ Ha mort una persona al centre Palamós Gent Gran.

*Les dades proporcionades per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l’Hospital de Palamós contemplen variables o col·lectius que no apareixen en dades procedents d’altres fonts. Ràdio Platja d’Aro es limita a reproduir les dades de les fonts oficials que consultem o ens fan arribar la informació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.