Campanya de donatius per ajudar a les famílies més vulnerables

El compte corrent és el ES 91 2100 0746 83 0200219116

A petició de la mateixa ciutadania, entitats i empreses, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, aquest matí, ha aprovat un decret d’acceptació de donatius i de creació d’un número de compte corrent amb aquesta finalitat. Les aportacions s’emmarquen en l’àmbit d’ajudes d’emergències a persones amb vulnerabilitat derivades de la pandèmia COVID-19.

L’alcalde, Maurici Jiménez, ha explicat que “l’inici de la crisi sanitària per la COVID-19 ha provocat també l’increment de situacions d’emergència social derivades del tancament temporal d’empreses i de la impossibilitat de seguir treballant en la majoria de sectors amb treballadors autònoms”.

“Des de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro hem vist augmentar de forma preocupant les necessitats dels nostres conciutadans en àmbits com el pagament dels lloguers, banc d’aliments, o el pagament de serveis mínims entre d’altres. Aquesta preocupació també ha arrelat en part de la nostra ciutadania que també amb dificultats, però amb capacitat econòmica per sostenir el seu modus vivendi, s’han adreçat a nosaltres amb la intenció de voler fer aportacions econòmiques per ajudar als seus veïns i veïnes”, ha afegit el batlle.

El número de compte corrent on fer les aportacions és el següent: ES 91 2100 0746 83 0200219116 (CaixaBank).

Des de l’Ajuntament agraeixen per avançat a empreses, entitats i privats que s’han adreçat al consistori amb aquesta voluntat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.