Confinament total que no afecta les activitats essencials

La mesura ha entrat en vigor a la mitjanit però s’ha donat un marge de 24 hores perquè les empreses afectades puguin implantar la mesura

Des d’avui s’endureix el decret de confinament i afecta a tothom, llevat de les empreses i col·lectius que presten serveis essencials o poden seguir operant des de casa.

El Reial-Decret llei es va publicar en el Butlletí Oficial de l’Estat, uns minuts abans de la mitjanit, enmig de polèmica i confusió pel retard en la publicació del document.

Podeu consultar el document publicat al BOE aquí.

Tal com ha passat durant el primer tram de l’estat d’alarma, que va expirar aquest diumenge, seguiran obertes totes les empreses que proporcionen a la població serveis i articles de primer necessitat. També es permet treballar als col·lectius que es consideren essencials o a les persones que desenvolupen la seva feina des de casa.

La resta de treballadors i treballadores de sectors que no es consideren essencials, que fins ara tenien la possibilitat de desplaçar-se fins al seu lloc de feina i tornar a la seva residència, des d’avui i fins al 9 d’abril, han de romandre a casa en confinament.

L’entrada en vigor del confinament total, va en paral·lel a l’ampliació de l’estat d’alarma que, com a mínim, estarà en vigor fins al 12 d’abril a la mitjanit.

Recordeu que Castell-Platja d’Aro disposa d’una guia d’establiments de primera necessitat que, actualment, ja recull prop de 75 establiments i empreses de serveis que es consideren essencials. Podeu consultar-la aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.