Increment significatiu en 24 hores de casos diagnosticats de COVID-19

Són dades de Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l’Hospital de Palamós

L’Hospital de Palamós i Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, que agrupa diferents centres de salut de la comarca, aquest diumenge, 29 de març, tenen diagnosticats 122 casos de Coronavirus mentre que ahir eren 79.

El nombre total de casos COVID-19 confirmats (test PCR positiu) a Serveis de Salut Integrats Baix Empordà, segons informa la font, inclou tots els pacients que es troben ingressats a l’Hospital de Palamós, a domicili o altres centres i professionals sanitaris.

De les dades actualitzades d’aquest diumenge, s’ha de destacar l’increment de casos confirmats ingressats a l’Hospital de Palamós o la mort d’una tercera persona al centre Palafrugell Gran.

Dades concretes d’aquest diumenge, 29 de març de 2020

➡️ Pel que fa a pacients ingressats a l’hospital, n’hi ha 31 confirmats (18 ahir dissabte) i 5 en espera de resultats del test (14 ahir dissabte).

➡️ Hi ha 53 professionals sanitaris confirmats (30 ahir dissabte) i 27 estan aïllats a casa pendent de rebre el resultat del test (72 ahir dissabte). 1 professional sanitari continua ingressat al centre hospitalari.

➡️ Hi ha 3 casos confirmats al centre Palafrugell Gent Gran i 5 malalts pendents de resultats (mateixes dades d’ahir dissabte). En el mateix centre hi ha hagut tres morts, una més que fins aquest dissabte.

*Les dades proporcionades per Serveis de Salut Integrats Baix Empordà i l’Hospital de Palamós contemplen variables o col·lectius que no apareixen en dades procedents d’altres fonts. Ràdio Platja d’Aro es limita a reproduir les dades de les fonts oficials que consultem o ens fan arribar la informació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.