L’Hospital de Palamós alerta que el pitjor està per arribar

El centre hospitalari comarcal actualment té diagnosticats cinquanta-cinc casos amb COVID-19

L’Hospital de Palamós, aquest matí, ha confirmat que hi ha cinquanta-cinc casos diagnosticats de COVID-19. Pel que fa a pacients ingressats, n’hi ha onze amb el virus i una desena en espera de resultats del test. Mentre que hi ha vint-i-quatre professionals sanitaris que han donat positiu i cinquanta-vuit aïllats a casa i pendents de rebre el resultat del test.

La doctora Anna Ribera, directora assistencial de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, que gestiona l’Hospital de Palamós així com diversos centres de salut de la comarca, ha explicat en una entrevista a Ràdio Palamós, aquest dilluns, que des de la setmana passada hi ha hagut un augment dels ingressos amb símptomes associats al COVID-19, però molts dels pacients han donat negatiu. A més, calculen que hi ha un nombre indeterminat de persones positives a casa, amb simptomatologia lleu, que no requereixen atenció mèdica i superaran la malaltia amb el confinament a casa.

Sobre les condicions de treball, la directora del SSIB, ha explicat que entre el personal es respira un ambient de calma incòmode per la previsió que en els pròxims dies arribi el pic de la pandèmia, i la preocupació perquè hi hagi els llits i recursos necessaris per a fer-hi front.

En aquest sentit, ja han rebut 3.800 mascaretes i continuen oberts a més aportacions de material i voluntariat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

2 Replies to “L’Hospital de Palamós alerta que el pitjor està per arribar”

  1. el meu gran respecte x tot el personal,ànims,i només dir q són uns grans professionals,h demostren dia darrera dia,i jo mateixa h tinc mokt clar de fa temps..ens sortirem,la gent a casa,us protegirem fent el q ens diuen.una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.