Reducció dràstica de la mobilitat i 266 multes en 7 dies

La majoria de les sancions afecten vianants

La mobilitat s’ha reduït dràsticament durant els últims dies a Castell-Platja d’Aro. La Policia Local, a través de la seixantena de càmeres lectores de matrícula que hi ha instal·lades a diversos punts estratègics de la població, ha comparat el pas de vehicles de diumenge passat, 22 de març, amb el mateix registre del diumenge, 15 de març, quan ja s’havia decretat el confinament i l’estat d’alarma.

El resultat de la comparativa és significatiu i reflecteix el compromís de la ciutadania amb la batalla contra la propagació del Coronavirus. La reducció ha estat d’un 91,1%.

Tanmateix, hi ha ciutadans i ciutadanes que burlen les restriccions decretades per les autoritats competents. Per detectar-ho, la Policia Local ha intensificat en l’última setmana la seva presència a totes les vies de la població i ha denunciat 266 persones. Bona part de les denúncies s’han interposat a vianants que no han pogut justificar la seva presència al carrer, d’acord amb els casos permesos i vinculats a activitats essencials.

La setmana passada (de dilluns a diumenge passat), el dispositiu policial va aturar 1.515 vehicles i 1.325 persones en 163 controls. D’aquests, 266 van acabar amb una denúncia. Si posem el focus en el cap de setmana passat (21 i 22 de març), es van aturar 372 vehicles i 402 persones en una cinquantena de controls. D’aquests, 42 van acabar amb una denúncia.

Les autoritats policials insisteixen en la necessitat d’evitar qualsevol sortida al carrer, llevat dels casos que contempla la normativa de confinament a casa.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.