Novetats discogràfiques setmana del 24 de febrer

71 nous temes ja sonen des d’avui al 102.7 de la FM. Les novetats més destacades en aquest article.

Català

Del panorama català destaquem l’arribada del més nou de Macedònia. El grup de les fruites ens presenta el que serà, sembla ser, el darrer treball d’aquest grup. I aquest és el senzill que ens presenten avui, ‘Papallones’.

Macedonia – Papallones

També ens han arribat els darrers treballs de Coloma Bertran i Gemma Huguet, que ens presenten una ‘Cançó de Bressol’. El músic barceloní Montañez va presentar el 21 de febrer el quart disc d’estudi: Minsk · Praga · Budapest (Satélite K, 2020). Avui estrenem un dels senzills que formaran part de l’àlbum i el que dona nom a la ciutat bielorussa que l’ha inspirat, ‘Minsk’. Per acabar amb el repàs català, el grup garrotxí Relat ens presenta el seu primer treball, ‘Contratemps’, una referència tant a la influència reggae que nodreix el grup –estil musical on es marca el contratemps–, com al missatge que tenen varies de les lletres de les cançons que formen l’àlbum.

Música hispana

Enrique Bunbury és un home d’acció i, com a tal, ha tornat per al segon assalt. L’artista ha llançat ‘Hombre de Acción’, el tema que arriba com el segon senzill del seu nou treball discogràfic: ‘Possible’, que veurà la llum el proper 17 d’abril. La cançó arriba al costat d’un videoclip en el qual l’artista ens presenta diversos combats de disciplines com el sumo o la lluita americana, i el qual ha estat rodat a Los Angeles sota la direcció d’Alexis Morante. Aquí el pots gaudir!

Bunbury – Hombre de accion

El grup Dvicio torna a la càrrega amb ‘Sobrenatural’, al costat de la cantant colombiana Farina. Una cançó que segueix l’estela d’èxits que els madrilenys van començar a deixar en 2019 amb treballs com ‘5 Sentidos’ o ‘Dosis’. Cançons a les que avui se suma aquest nou llançament que es mou amb clares influències del pop i de sons més llatins o urbans.

Dvicio – Sobrenatural

Internacional

Del panorama internacional volem destacar el darrer treball de The Weeknd. ‘After Hours’ (XO / Republic Records, 20) serà el quart àlbum d’estudi de The Weeknd. L’artista canadenc va publicar un vídeo a les seves xarxes socials amb un peu de foto amb el Títol de l’àlbum.

Aquí teniu aquest ‘After Hours’

The Weeknd – After Hours

John Legend ens va presentar fa unes setmanes el seu treball ‘Conversations in the Dark’. Ara ens presenta un remix d’aquella cançó en col·laboració amb el rei d’aquestes versions; David Guetta.

John Legend vs David Guetta – Conversations In The Dark

Més arribades destacades. Divendres 21 es va estrenar ‘Old Me’, el nou senzill de 5 Seconds of Summer (5SOS). Una reflexió sobre el creixement i el perdó, la cançó és l’últim llançament de el nou àlbum de 5SOS: “C A L M”, que sortirà a través d’Interscope Records el 27 de març.

El nou àlbum de Meghan Trainor ja és aquí, i amb ell porta un repertori musical d’allò més variat. Una d’aquestes noves cançons és ‘Nice To Meet Ya’, en col·laboració amb Nicki Minaj de la qual ara hem pogut conèixer el seu videoclip.

Meghan Trainor feat. Nicki Minaj – Nice to meet ya

Pearl Jam llança nou senzill ‘Superblood Wolfmoon’
La cançó arriba completa després que va tenir un avanç la setmana passada. Es tracta del darrer avançament del proper álbum de la banda, “Gigaton”.

I per posar punt i final a aquest repàs, estrenem videoclip dels Echosmith. El trio de pop alternatiu Echosmith ha tret el seu segon àlbum ‘Lonely Generation’. La banda també presenta el vídeo oficial del seu nou senzill ‘Diamonds’ que ens serveix de punt i final.

Echosmith – Diamonds

Esperem que hàgiu gaudit de la selecció d’avui. Totes aquestes cançons i moltes més (aquesta setmana 71) ja sonen a Ràdio Platja d’Aro. Les novetats més importants cada setmana amb la màxima qualitat. #hofempertu Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.