Colles premiades a la rua de Platja d’Aro

Diversos empats en les puntuacions (ex aequo) ha fet que s’hagi incrementat el nombre de premis i la dotació econòmica prevista

Carrossa Gran: La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca (1a-500 punts), La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts (2a-409), Mar i Muntanya de Santa Cristina d’Aro (3a-407), Penya Carnavalia La Garrotxa d’Olot (4a-401) i Penya G de Sant Feliu de Guíxols (5a-390).

Carrossa Petita: Els 4 Gats de Sant Feliu de Guíxols (1a-411 punts), Els Esperits de Sant Feliu de Guíxols (2a-394), Uhhhhh Que Xungo de Sant Feliu de Guíxols (3a-381 punts), I a tu què t’importa de Castell- Platja d’Aro (4a-380) i Sense Vàlvules de La Bisbal d’Empordà (5è-357).

Comparsa: Les Tremendes-Casa Cultural d’Andalusia d’Olot (1a-246 punts), Els Emmaskarats d’Olot (2a-235), Colla Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (3a-231), Trapelles de La Bisbal d’Empordà (4a-221) i Petard@s de Sant Feliu de Guíxols (5a-216).

Les Tremendes amb el seu guardó

Colles Locals de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró: ex aequo Qui en ha enredat? i I a tu què t’importa? (1a-380 punts), Somos los que Somos (2a-374), Els Pimpons (3a-359), La Xalana del Port (4a-332) i Descarrilats (5a-295).

Disfressa (compatible amb totes les categories anteriors): La Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca (1a-50 punts), ex aequo Blaus i Cia. de Santa Cristina d’Aro, Somos los que Somos de Castell- Platja d’Aro i Gínjols d’en Bas d’Olot (2a-44), La Santjoanenca de Sant Joan les Fonts (3a-43), ex aequo Petard@s de Sant Feliu de Guíxols i Kinbedeball de Salt (4a-42), i ex aequo Mar i Muntanya de Santa Cristina d’Aro, Els Al·lots d’Olot i Tramuntana de Sant Feliu de Guíxols (5a-41 punts).

Millor colla debutant en el Carnaval de Platja d’Aro (guardó únic): Associació Amics del Carnaval Mar i Muntanya de Santa Cristina d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.