Un centenar de joves esportistes del Baix Empordà participen en la darrera Jornada Comarcal de Cros

La competició s’havia de celebrar en el mes de gener però es va posposar pel temporal Glòria

El cros es desenvolupa a l’escenari del Pessebre Vivent de Castell d’Aro, a la Vall de la Coma principalment i alguns trams pel nucli antic castellarenc. L’activitat s’emmarca dins dels Jocs Esportius de Catalunya. Realment, el Cros s’havia de celebrar el 25 de gener, però el terreny va quedar en mal estat amb el temporal i van decidir reubicar-lo en el calendari.

Les curses han començat a les 10.30 i la competició aplega un centenar de joves esportistes nascuts entre els anys 2002 i 2015.

Els nois i noies procedeixen d’arreu del Baix Empordà i pertanyen a centres escolars o clubs comarcals. També es poden inscriure a títol individual el mateix dia del cros. Són de Castell-Platja d’Aro, Pals, Palamós, Calonge-Sant Antoni, Torroella de Montgrí, Palafrugell i altres poblacions.

Els tres primers classificats de cada categoria i sexe (hi ha una quinzena de categories) rebran una medalla i es dóna un obsequi i esmorzar a tots els participants. En funció de l’edat i categoria, els esportistes ha de completar una distància diferent que va dels 450 als 2.700 metres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.