Novetats en el primer cap de setmana de Carnaval

La festa comença aquest dissabte amb el sopar de colles, canvi d’atributs i actuacions

Tot a punt a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró per donar el tret de sortida a la 43a edició del Carnaval.

Enguany, la festa arriba carregada de novetats. La primera la trobarem en el sopar de colles pel qual s’han venut més de 600 tiquets. Després del sopar, que començarà a les nou, hi haurà el Canvi d’Atributs.

Fins a l’any passat, el Canvi d’Atributs se celebrava el diumenge a la tarda a l’Avinguda S’Agaró. Aquest any, el traspàs de poders entre els Carnestoltes 2019 i Carnestoltes 2020, estrena format i obrirà la segona part del sopar de colles.

A partir de les onze, el Palau d’Esports i Congressos acollirà el Canvi d’Atributs i començarà el regnat de la Colla Anem de Conya amb la lectura d’un petit pregó a càrrec de Rey tate Karnarewa i Reina Tuyuca rachini.

La nit es tancarà amb les actuacions de les colles del municipi. Totes les activitats estan obertes a tothom però el sopar és de pagament. L’aforament pel sopar ja està complet.

Diumenge molt familiar

El diumenge també inclou una activitat nova. Al matí, com és tradicional, hi haurà cercavila i xocolatada a S’Agaró. La concentració es farà davant la plaça de Correus. Allà se servirà la xocolata desfeta amb melindros i començarà l’animació amb Soy La Fiesta. La cercavila continuarà fins a la Plaça Sant Pol, on la trobada s’acabarà amb l’animació dels Carnestoltes i en Xalarí.

La novetat arribarà a la tarda amb una segona cita familiar, en aquest cas, organitzada per la mateixa colla del Carnestoltes. Serà una trobada infantil a Platja d’Aro, en el recinte tancat, a l’altura del carrer Pineda de Mar. A partir de les quatre hi haurà animació amb Soy La Fiesta i xocolatada popular. L’exhibició de ball de One Unity posa punt final en el primer cap de setmana de Carnaval.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.