Més de 600 persones en el Sopar de Colles de Carnaval

Per primera vegada es fa el tradicional Canvi d’Atributs després del sopar

La 43a edició del Carnaval de Castell-Platja d’Aro ja està en marxa amb el tradicional Sopar de Colles que reuneix 537 adults i més d’una seixantena de nens i nenes en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Primer es fa el sopar, que només està obert a les persones que van comprar el tiquet anticipadament, i a partir de les onze, la festa s’obrirà a tothom amb el Canvi d’Atributs i el xou de cada colla.

Els Carnestoltes 2019 de la Colla Collonuts, Mis Soni, Reina dels Collonuts Gelats que a tots us deixarà bocabadats, i Àlex, Rei dels Collonuts, de Les Nits i Les Matinades que a totes us deixarà gelades, traspassaran el bastó i poders de Carnestoltes a Tate Karnarewa i Tuyuca Rachini de la Colla Anem de Conya, un grup que enguany celebra el seu desè aniversari.

Els nous Carnestoltes llegiran un petit pregó i el Canvi d’Atributs, que fins ara es feia el diumenge a la tarda però s’ha avançat al dissabte a petició de les mateixes colles, donarà pas a les coreografies i actuacions d’Els Pipas, Els Pimpons, Vasdat, Collonuts, I a tu què t’importa, No me’n recordo, La Banda del Pati, Qui ens ha enredat, La Xalana del Port, Sense Limits, Somos Los Que Somos, Descarrilats, 4 Gats i Anem de Conya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.