Els establiments del Passeig Marítim de Platja d’Aro castigats pel temporal de mar

La sorra de la platja ja cobreix tot el passeig

Feia molt de temps que no es veia aquesta imatge a primera línia de mar amb el Passeig Marítim completament enterrat sota la sorra de la platja i molts establiments de la façana marítima afectats. Tal com havien avançat des del Servei Meteorològic de Catalunya i les autoritats locals i catalanes, la violència de les onades de fins a 8 metres ha impactat de ple contra el front marítim.

Una imatge que ens trasllada fins al dia de Sant Esteve de l’any 2008, quan es va viure una situació molt similar i les destrosses van ser importants en establiments i a l’espai urbà. Des d’aleshores, hi ha hagut molts temporals de mar que també han afectat la primera línia, però l’empremta del temporal d’aquest 21 de gener sembla que també passarà a la història.

Imatges cedides per Sofía Gavrilik

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.