Novetats discogràfiques setmana del 9 de desembre

Aquesta setmana ens arriben 30 nous temes que ja sonen al 102.7 de la FM.

La cantant i compositora guanyadora de set premis GRAMMY®, Alanis Morissette, publica la seva nova cançó “Reasons I Drink”.

Alanis Morissette

“Reasons I Drink” va ser escrit per Alanis Morissette i Michael Farrell (Morrissey, Macy Gray) i produït per Alex Hope (Troye Sivan, Ben Platt, Tove Lo). La cançó anticipa el molt esperat novè àlbum d’Alanis, ‘Such Pretty Forks In The Road’, que sortirà l’1 de maig. Aquest serà el primer àlbum original d’Alanis des del 2012 que va publicar ‘Havov and Bright Lights’.

***

Alguna vegada t’hauries imaginat veure a Ed Sheeran, Camila Cabello i Cardi B en una pel·lícula de James Bond? Doncs s’acaba de fer realitat (o gairebé). No han comptant amb l’aparició de l’agent 007, però sí que s’han introduït en una trama pròpia d’una pel·lícula d’espies. Ja és aquí el videoclip de South of The Border.

Ed Sheeran, Camila Cabello i Cardi B

Un vídeo musical que ja es va anunciar a través d’un cartell d’allò més vuitanta i que, amb tan sols unes hores de vida, ja ha donat de què parlar a les xarxes socials. Tant és així que supera els 3,5 milions de reproduccions. Tot un èxit!

***

Si t’agrada Alex Ubago estàs de sort. Ubago va tornar a la música el passat mes d’agost, amb el tema ‘Maldito Miedo’, acompanyat del seu gran amic, el raper Soge Culebra. L’artista, ens va tornar a tocar el cor amb la lletra de la cançó, i ara, ho ha tornat a aconseguir amb el seu nou single: ‘Ahora que tu no me ves’. Aquí la tens:

Alex Ubago

***

Seguim rebent senzills que formen part del LP d’homenatge a Joaquin Sabina: ‘Ni tan joven Ni tan Viejo’, en aquest cas ens arriba una col·laboració increïble del Coque Malla amb Fito y Fitipaldis amb el tema ‘Ruido’. Ja sabeu que aquest doble àlbum recopila les cançons del Sabina interpretades per més de 25 artistes.

***

Acabem parlant del darrer treball de Lola Indigo. Fa tan sols unes hores que ‘Luna’ s’ha estrenat i ja podem dir que és tot un èxit. No en va, el vídeo musical de la cançó està situat al número 2 de les tendències de Youtube, plataforma on compta ja amb més de 100.000 visites.

Lola Indigo – Luna

***

I fins aquí el repàs a algunes de les novetats més destacades d’aquesta setmana. També hem rebut noves nadales, interpretades ni més ni menys que per artistes de la talla de Bryan Adams o Green Day, o novetats en l’àmbit català de Bipolar o Dr. Prats. Ja ho sabeu cada setmana dotzenes de noves cançons que sempre les tindreu abans que ningú a la nostre emissora. Moltes gràcies per seguir-nos!!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.