Novetats discogràfiques setmana del 11 de novembre

Arrenquem fort aquesta setmana amb gaire be 40 novetats, algunes d’elles de gran qualitat. Com un treball inèdit del enyorat George Michael que sona així:

Treball inèdit de George Michael

This Is How (We Want You to Get High), composta i produïda per George Michael i el seu col·laborador James Jackman, va sortir a la venda el 6 de novembre, amb el segell de Virgin EMI. La cançó inèdita es va gravar en les últimes sessions de George en estudi i és el primer material original de l’artista que es comparteix en 7 anys. Aquest i altres temes formaran part de la banda sonora de la pel·lícula Last Crhistmas que s’estrenarà el proper 29 de novembre a l’estat espanyol.

Seguim amb ambient nadalenc. Ara és Robbie Williams qui ens fa arribar dos nous temes de Nadal. I un d’ells, ‘Merry Xmas Everybody’ en companyia de ni més ni menys que de Jamie Cullum. Aquí el teniu:

L’altre tema de Robbie Williams és ‘Lets go no shopping’ i com l’anterior pertany a l’album de nadales que es presentarà el proper 22 de novembre sota el títol: ‘The Christmas Present’.

Seguim amb important novetats aquesta setmana, com lo més nou de Pablo Alboran. Els fans de Pablo estan d’enhorabona perquè el cantant malagueny, després de mesos retirat, ha tornat com només ell sap fer-ho, per la porta gran i de la mà d’una artista amb una projecció estel·lar com és Ava Max, junts han presentat un trencador i enganxós tema que ha causat sensació entre els fans .

El videoclip realitzat pel director de cinema malagueny establert a Califòrnia, Santiago Salviche, ha aconseguit en menys de 24 hores més de 1,5 M de visualitzacions a Youtube, i ser # 1 en trending de Youtube d’Espanya, Mèxic, Colòmbia, Argentina , Xile i el Paraguai des de la seva estrena i TOP5 en tots els països d’Amèrica Llatina. Aquí el teniu:

També destaquem com a novetats a la nostre discografia els darrers treballs de Y2K Bbno & Enrique Iglesias & Carly Rae Jepse, amb un tema anomenat ‘Lalala’. Martin Garrix ens presenta juntament amb Dean Lewis ‘Used to Love’, Mana i Sebastian Yatra, un tema que porta per nom ‘ No ha parado de llover’ i David Bisbal ens arriba amb ‘Mucho más allá’, la famosa cançó que serà banda sonora de la nova entrega de ‘Frozen’, això si, en els títols de crèdit.

Tanquem aquesta secció fent ressenya de les novetats de Karol G. i Nicki Minaj amb el tema ‘Tusa’. Nou tema de Juanes. Amb ‘Aurora’ el colombià Juanes no només comparteix un tema en el qual col·labora amb Crudo, sinó que aquest formarà part del seu nou àlbum, ‘Más Futuro que Pasado’, que sortirà a la venda el proper 22 de novembre i que suposa el vuitè àlbum d’estudi de l’artista.

Això és tot per avui amics. La setmana que ve tornarem a repassar les principals novetats que arriben a Ràdio Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.