Alfons Tauler Cama guanya el 8è Premi de Recerca Local

L’acte es fa aquest vespre a la Biblioteca Mercè Rodoreda

Alfons Tauler Cama amb l’obra “Entitats i Clubs Esportius i Esportistes destacats de Castell i Platja d’Aro” ha estat el guanyador de la vuitena edició del Premi de Recerca Local de Castell-Platja d’Aro, que impulsa l’Ajuntament i la Biblioteca Mercè Rodoreda amb la col·laboració de la Fundació Jordi Comas i Matamala.

El treball premiat s’ha donat a conèixer aquest vespre en un acte a la Biblioteca. Coincidint amb la vuitena edició del premi, s’ha modificat la data i format de l’acte per dotar-lo de caràcter propi i continuar potenciant la projecció del premi. Fins ara, la proclamació es feia al desembre en el marc de les activitats de Nadal. Enguany, s’emmarca dins dels actes de La Setmana de la Ciència.

El guardó està dotat amb 4.500 euros i, des de la primera edició, cada any es guardonen projectes inèdits d’investigació que puguin esdevenir, un cop desenvolupats, un treball de recerca més extens sobre el municipi en qualsevol àmbit: geografia, història, economia, turisme, aspectes socials, esportius, culturals, mediambientals, biografies o folklore, entre altres.

En el jurat hi ha representació del govern municipal, dels mitjans de comunicació i de la Fundació Jordi Comas i Matamala.

A partir d’avui, Alfons Tauler Cama haurà de desenvolupar el seu projecte d’investigació. El treball, un cop acabat, haurà de tenir una extensió mínima de 100 pàgines i el suport fotogràfic o gràfic corresponent. Tauler haurà de lliurar-lo abans no acabi l’any 2020.

Després de l’anunci del guanyador, també s’ha presentat el llibre publicat per l’Ajuntament, amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, del treball guanyador de la quarta edició (l’any 2015). La presentació ha anat a càrrec de Jaume Badias i Mata, autor de “Abans que tot canviés. Les activitats tradicionals a la Vall d’Aro abans de l’arribada del turisme de masses”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.