Novetats musicals setmana del 4 d’octubre

39 noves incorporacions aquesta setmana a la nostre discografia.

Comencem per un dels mites del rock; Bon Jovi llença un nou treball en honor dels veterans de guerra: ‘Unbroken’
Es tracta de la cançó principal de la banda sonora del proper documental de Netflix, To Be Of Service.
El tema, compost per Jon Bon Jovi i produït amb John Shanks, és un persuasiu himne que posa el focus sobre els milers de veterans que han de conviure amb estrès post-traumàtic. De fet, la lletra parla directament sobre això, posant l’oient en la pell d’un veterà i la seva batalla diària després de tornar del front. Aquí el podeu escoltar:

Melendi ens arriba aquesta setmana amb un doble treball. Per una banda Melendi estrena “Casi” del seu àlbum “10:20:40” que arribarà el 29 de novembre. A més, aquest single coincideix amb l’activació de la reserva anticipada d’un àlbum. Com dèiem, el nom de l’àlbum, “10:20:40” fa referència al seu número de discos, anys de carrera i la seva edat. També ens presenta aquesta setmana un tema anomenat ‘Por encima de la niebla’, que servirà per recaptar fons en la campanya ‘Por ellas’ una iniciativa en col·laboració amb l’associació espanyola contra el càncer. Escoltem aquí el senzill ‘Casi’.

També hem rebut aquesta setmana els darrers treballs de Despistaos en una col·laboració amb David Otero que porta per nom ‘En tus manos’. Dua Lipa, Nicky Jam, Kayne West o Leonard Cohen estrenen senzills.

Major Lazer ens presenten un nou senzill que servirà de banda sonora a la nova cónsola de videojocs Playstation-4. En aquest cas la banda jamaica-americana ha comptat amb la col·laboració del cantautor Khalid. Així sona aquest ‘Trigger’

Tanquem la paradeta mencionant les arribades de Foreigner, Whitney Houston o Carrie Underwood entre molts d’altres. Molt bona música i tot just treta del forn. Gràcies per seguir-nos!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.