Novetats musicals setmana del 1 d’octubre

Aquesta setmana hem estrenat 43 nous temes. Destaquem les aportacions de Bebe Rexha que ha complert un nou somni, formar part de la banda sonora de la pel·lícula ‘Malefica: Maestra del mal’
Rexha és, indubtablement, una de les artistes més importants dels últims temps. Des que es va donar a conèixer en el món de la música, no ha deixat de sorprendre’ns amb el seu particular estil i, sobretot, amb aquestes cançons que han marcat un abans i un després per a tothom.

Amb aquesta força que transmet, Bebe Rexha s’ha guanyat a pols complir un altre somni. En què consisteix exactament? Ser la veu de la cançó principal de la banda sonora d’una de les pel·lícules més esperades: ‘Malèfica: Mestra del mal’. Així ha arribat a les nostres vides, per fi, aquest ‘You can not stop the girl’.

Pink feat. Khalid – Hurts 2B Human

“Hurts 2B Human” és el nom del vuitè àlbum d’estudi de Pink i es va estrenar el 26 d’abril del 2019 per Sony Music. El primer senzill del disc va ser la cançó “Walk Em Home”, que es va estrenar el 20 de febrer del 2019. El segon senzill es deia “Hustle” i es va estrenar el 28 de març del 2019 per celebrar que l’àlbum ja podia ser pre-ordenat. A més, aquest mateix dia es va estrenar el vídeo líric de la cançó.
El tercer senzill oficial portava per nom “Can We Pretend” i es va estrenar l’11 d’abril de l’2019 i va arribar al costat del vídeo líric.
El 22 d’abril del 2019, la cantant va compartir un nou senzill, així com el seu vídeo líric, es tracta del tema que dóna nom a l’àlbum, “Hurts 2B Human”.
Més tard, el 18 de juny de l’2019 va estrenar el vídeo per la seva col·laboració amb Wrabel, “90 Days”.
Un vídeo animat per a “Can We Pretend”, es va estrenar el 28 de juny del 2019. I ara, aquest passat 18 de setembre del 2019 es va estrenar el vídeo que dóna nom a l’àlbum, la seva col·laboració amb Khalid, “Hurts 2B Human” que podeu veure aqui a sobre.

Mónica Naranjo va llençar el divendres 27 de setembre el segon single de ‘Mes Excentricités’, el seu nou àlbum dividit en volums, el primer dels quals veurà la llum el proper 11 d’octubre. El mini-àlbum es compon de quatre cançons originals i dues remescles, sent la pista 1 la més curiosa en principi per la seva durada: 13 minuts. És una “suite amb elements de totes les cançons de l’EP” segons La Casa Del Disc.
El nou avançament de ‘Mes Excentricités’ no és aquest èpic tema en qualsevol cas, sinó ‘Lliure estimar’. Arriba després de la delirada òpera-rock de ‘Doble cor’ i confirma el viratge de Taronger cap als sons del heavy-metal que a ‘Lubna’ només començàvem a intuir.

Funambulista

La Vida de Antes és aquesta cançó que retrata de forma perfecta com eren els temps en l’època dels nostres avis, com era la vida en aquell poble on hem crescut envoltats de tradicions i costums que van enriquir la nostra infància i que ens omplen de nostàlgia quan les recordem a la llunyania.

El videoclip de La Vida d’Abans és una mena de curt que posa els pèls de punta a deixar-nos conèixer la història de cada un dels entranyables personatges d’aquell poble antic. La seva lletra relata una història d’amor que transcorre amarada d’art, de diumenges i de revetlles perfumades amb herba bona.

Amb aquesta estrena Funambulista, s’obre pas a una gira “que m’he decidit a dissenyar per pobles per posar en valor aquests espais tan singulars”.

També hem rebut aquesta setmana el més nou de Maria Rodés, amb un tema anomenat ‘Carta al Diablo’, El darrer treball de Sergio Dalma en col·laboració amb DVICIO, Café Quijano treballant amb Colectivo Panamera, i els darrers treballs en el panorama català de David Ros, Menut i Salva Racero.

I moltíssims més temes que entren cada setmana a la nostre discografia perquè tinguis sempre el més nou del panorama nacional i internacional. Segueix-nos per FM al Baix Empordà al 102.7 o per internet a les diverses plataformes. Bon cap de setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.