Menys robatoris i furts aquest estiu i petit increment de delictes

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro ha tancat l’operatiu estival amb prop de 4.000 actuacions

Aquest dilluns se celebra la Diada de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro amb diferents activitats. Com cada any, també s’informa de les actuacions del cos policial en els darrers mesos.

En aquest sentit, el cap de la Policia Local, David Puertas, i l’alcalde, Maurici Jiménez, han destacat la reducció del nombre de robatoris i furts tant a domicilis com en establiments comercials o que entre el 23 de juny i l’11 de setembre s’han realitzat 3.754 actuacions en l’àmbit dels Serveis Planificats, la Seguretat, el Trànsit, la Policia Administrativa, l’Assistencial o el Medi Natural i Marítim.

L’acte central de la Festivitat a S’Agaró

Després de cinc anys consecutius de reducció dels delictes, aquest estiu s’ha constatat un lleuger augment del 2,13%, si ho comparem amb l’estiu de l’any 2018.

S’ha registrat un descens significatiu dels robatoris amb força a domicilis i establiments (-39,73%) o en furts (-6,89%) i un increment dels robatoris a l’interior de vehicles o violència i intimidació.

El Cap de la Policia Local, David Puertas, fent balanç

S’han realitzat 40 actuacions en accidents de trànsit importants sense cap víctima mortal, s’han denunciat 72 conductors per conduir sota els efectes de l’alcohol i s’han aixecat 347 actes relacionades amb el compliment de l’Ordenança de Civisme i Convivència, més de 300 de les quals per consum l’alcohol en el carrer o les platges.

De Sant Joan fins a la Diada Nacional de Catalunya, el cos de la Policia Local l’han format 52 agents, bona part dels quals participen, aquest dilluns, en els actes de la festivitat anual que ha inclòs, aquest migdia, el lliurament de 40 Felicitacions, 2 Medalles de Primera Categoria per 30 anys de permanència al cos, 3 Medalles al Mèrit Professional de Segona Categoria, 4 Reconeixements o dos Agraïments. El director de Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta, també ha assistit a l’acte.

Imatge de totes les persones distingides aquest 2019

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.